Здраве и красота

Лесни и бързи прически

За повече разкош във визията ви

19.02.2015г. / 10 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Красивите прически невинаги изискват много време и сръчност, за да си ги направите и следващите фотографии ще ви го докажат. Къдриците винаги правят визията по-секси, придават романтика и невинно излъчване.

Понякога са ни нужни часове, за да накъдрим косата си, но не и в следващата идея, за която ще са ви нужни около 10-15 минути.

Оформете косата си на конска опашка. След това я разрешете добре и разделете на няколко кичура. Оформете къдрици с помощта на преса или маша за коса. Разпуснете много внимателно косата си, за да не се развалят къдриците и фиксирайте с лак за коса. Крайният резултат е меки вълни в косите само за няколко минути.

Ако ви предстои вечерно парти и искате да оформите косата си в интересен кок е тази идея, която отнема не повече от 5 минути. Разрешете добре косата и я разделете на две. Хванете всяка част и я завържете два или три пъти в зависимост колко е дълга косата.

Накрая фиксирайте краищата с фибички и фуркети. За повече разкош може да поставите като акцент и ефектна фиба с камъни.

Свързани статии

Третата прическа е особено подходяща за косите склонни към омазняване, защото прикрива несъвършенствата на мазната коса, като я превръща в красиво творение.

Оформете косата на две опашки, които сплетете на плитки. Фиксирайте плитките с малки ластичета. След това ги кръстосайте и завийте краищата им. Завършете прическата поставяйки няколко фиби или фуркети.

Снимки: imgur.com, adme.ru

Коментирай