Здраве и красота

Най-полезните съвети за красотата

Какво наистина ще влезе в употреба?

23.02.2015г. / 08 01ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Многобройните съвети за красотата всекидневно ни предоставят нови и нови техники за нанасяне и селекция на козметични продукти.

Голяма част от тях, обаче, невинаги влизат в употреба по една или друга причина. Именно заради това открихме, че ако оставим настрана знанията за красотата от обща култура, най-важни са съветите, които ще приложим успешно в ежедневието си.

Изпробвахме няколко основни техники и обобщихме трите най-важни съвета за красотата, които действително са изключително полезни за всяка жена.

Ето кои са те.

Свързани статии

1. Черна хавлия

Това е един от съветите, които след като опитате веднъж, винаги ще се чудите как не сте се сетили по-рано. Независимо колко добре сте почистили лицето си, винаги остава малко количество от очната линия, молива, спиралата или трите заедно.

Точно тогава идва моментът, в който избърсвате лицето си и виждате точно колко сте пропуснали да премахнете с тоалетното мляко. Тъй като от някои от продуктите могат да останат петна, черните хавлиени кърпи са най-доброто решение за всяка домакиня.

2. Сух шампоан

Когато си вземаме душ, обикновено ни отнема между 5 и 15 минути. Когато включим и миене на коса, имаме чувството, че времето спира и излизаме след два дни от банята. А често не просто нямаме време, но и нерви.

Тук на помощ ни идва най-добрият приятел на съвременната работеща жена – сухият шампоан. Продуктът, който ни подарява най-ценното нещо – време. Можете да отложите миенето на косата за утре и без това да изисква жертва с визията ви.

3. Размазана спирала

Никак не е красива гледката на размазана спирала върху женско лице. Именно заради това, разкриваме един от най-ценните съвети в грима, предотвратяващ разтичането на спиралата за мигли. Решението е следното: поставете една капка основа за грим под очите и разнесете.

След това повторете същото упражнение с една капка коректор и за завършек нанесете пудра. По този начин е практически невъзможно да се образуват тъмни кръгове от размазана спирала под очите ви. Освен ако не се разплачете, но предпочитаме да бъдете щастливи и усмихнати.

Коментирай