Здраве и красота

3 идеи за красив педикюр

За повече настроение

23.04.2015г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Красивият и добре поддържан маникюр е аксесоарът, който всяка дама трябва да се стреми да си осигури. Същото правило важи и за ноктите на краката. В месеците, в които не носим открити обувки, педикюрът трябва да бъде добре оформен.

Споделяме три красиви идеи за декорация на вашите нокти, които да си направите още сега. Добавете повече настроение и цвят за един неповторим педикюр.

Блясък на кристали. Изберете лак в тъмни и наситени нюанси в цвят патладжан. След базата за лак нанесете от него два слоя и изчакайте да изсъхнат добре. Нанесете топ лак и преди да е изсъхнал, поставете кристали в различни цветове и форми.

За подредбата им върху нокътната плочка може да си помагате с клечка за зъби. Когато камъните са декорирани, минете с четката безцветен лак само върху тях, за да ги фиксирате максимално добре.

Френският педикюр е един от най-предпочитаните от дамите. В това предложение ще излезем от рамката, за нещо ярко и с повече златен блясък.

Свързани статии

Нанесете два слоя яркорозов лак. Изчакайте да изсъхне добре и финалната щриха поставете с лак със златни или медени фини брокати. Отново изчакайте блясъка да изсъхне добре и нанесете топ лак.

Превърнете педикюра в истинска цветна градина. Флоралните мотиви са наистина красиви, ето защо не пропускайте да декорирате ноктите и с тях. След като нанесете основния цвят лак, поставете щампи с цветя или стикери за нокти.

Снимки: Thinkstock

Коментирай