Здраве и красота

Как да заздравим силно увредената коса

На помощ идва PHYTOKÉRATINE Extrême, който регенерира косъма

19.06.2015г. / 09 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: Phyto

Снимка: Phyto

Възстановяващ шампоан за силно увредена коса PHYTOKÉRATINE Extrême е чувствен шампоан, който нежно почиства косата и осигурява интензивно подхранване и възстановяване на силно увредената коса, като й придава копринена мекота, еластичност и блясък.

Растителният кератин възстановява структурата на увредената коса в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой. Маслото от бурити регенерира косата и придава мекота, а екстрактът от божур хидратира, тонизира и заздравява увредената коса. Формула без съдържание на сулфати, силикон и парабени.

Употребата на шампоана улеснява разресването и стилизирането. В резултат косата е интензивно възстановена, подхранена в дълбочина, за да разкрие красотата и блясъка си. Препоръчва се при: Силно увредена, склонна към накъсване и суха коса. Състав: 95% съставки с естествен произход. Без съдържание на сулфати, силикон и парабени.

Биомиметичен растителен кератин - замества естествения кератин в структурата на косата, масло от сапота - интензивно възстановява липидния слой, масло от баобаб - възстановява липидния слой, регенерира косата и придава мекота, масло от бурити, екстракт от божур 44% - хидратира, тонизира и заздравява увредената коса, гума гуар (полизахарид, получен от растението гуар) и дериват от дървесна целулоза.

Приложение: Нанесете малко количество от шампоана върху влажна коса, масажирайте нежно и изплакнете.

Аромат: Нежен аромат с флорални, зелени и плодови нотки.

Опаковка: 200 мл алуминиев флакон.

PHYTOKÉRATINE Extrême - Възстановяваща маска за силно увредена коса

Маска PHYTOKÉRATINE Extrême е с кремообразна чувствена текстура, която незабавно възстановява и подхранва в дълбочина силно увредената коса, без да утежнява. Косата възвръща блясъка, еластичността и копринената си мекота.

Растителният кератин възстановява структурата на увредената коса в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой. Маслото от бурити регенерира косата и придава мекота, а екстрактът от божур хидратира, тонизира и заздравява увредената коса. Формула без съдържание на силикон и парабени. Употребата на маската улеснява разресването и стилизирането. В резултат косата е интензивно възстановена, подхранена в дълбочина, за да разкрие красотата и блясъка си.

Препоръчва се при: Силно увредена, склонна към накъсване и суха коса. Състав: 85% съставки с естествен произход. Без силикон и парабени. Биомиметичен растителен кератин - замества естествения кератин в структурата на косата, масло от сапота - интензивно възстановява липидния слой, масло от баобаб - възстановява липидния слой, регенерира косата и придава мекота, масло от бурити, екстракт от божур 60% - хидратира, тонизира и заздравява увредената коса, деривати от рицин и рапица.

Приложение:

При тънка, фина коса: Нанася се след измиване с шампоан върху влажна коса. Малко количество се нанася по дължината на косата и в краищата. След 2-3 минути косата се разресва и изплаква обилно.

При гъста коса: Нанася се след измиване с шампоан върху влажна коса. Маската се нанася по дължината на косата и в краищата. След 5-10 минути (или по-дълго при необходимост) косата се разресва и изплаква обилно.

Аромат: Нежен аромат с флорални, зелени и плодови нотки.

Опаковка: 200 мл алуминиев буркан.

PHYTOKÉRATINE Extrême - Възстановяващ крем за силно увредена коса

Крем PHYTOKÉRATINE Extrême е с лека и нежна текстура и осигурява мултифункционално действие. Незабавно възстановява и подхранва в дълбочина силно увредената коса. Косата възвръща блясъка, еластичността и копринената си мекота и разкрива красотата си. Кремът подобрява космената структура, защитава косата от термична обработка със сешоар и преса до 220°C, улеснява стилизирането и придава сияен блясък.

Растителният кератин възстановява структурата на увредената коса в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой. Маслото от бурити регенерира косата и придава мекота, а екстрактът от божур хидратира, тонизира и заздравява увредената коса. Формула без съдържание на силикон и парабени. В резултат косата е интензивно възстановена, подхранена в дълбочина, за да разкрие красотата и блясъка си.

Препоръчва се приСилно увредена, склонна към накъсване и суха коса. Състав: 94% съставки с естествен произход. Без силикон и парабени. Биомиметичен растителен кератин - замества естествения кератин в структурата на косата, масло от сапота - интензивно възстановява липидния слой, масло от баобаб - възстановява липидния слой, регенерира косата и придава мекота, масло от бурити, екстракт от божур 60% - хидратира, тонизира и заздравява увредената коса, екстракт от грудка на хикама - има изглаждащо действие и възстановява блясъка, процианини от черно грозде, обогатени с токофероли – действие срещу външните фактори, UV лъчите и термично третиране.

Приложение:

Ежедневна употреба върху суха коса: 2 до 4 натискания на помпата според дебелината и дължината на косата. Нанася се по дължината на косата и в краищата.

Приложение върху влажна коса: преди стилизиране, изсушаване или изправяне. Нанася се по дължината на косата и в краищата. БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ!

Аромат: Нежен аромат с флорални, зелени и плодови нотки.

Опаковка: 100 мл стъклен флакон с помпа.

Коментирай