Здраве и красота

Задължителните прически за лятото

Без какво няма да можем този сезон?

08.05.2015г. / 12 11ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Смело навлизаме в лятното настроение с голяма доза оптимизъм и желание да изглеждаме съвършено.

Избрахме си бански костюм, купихме слънцезащитни продукти, джапанки, плажна чанта, парео и слънчеви очила.

Както и да го погледнем, вече сме напълно готови да превземем морските плажове, но все още имаме чувството, че нещо изпускаме.

И вероятно шестото ви чувство не ви лъже. Това, което забравяте, е да погледнете прическите, с които едновременно да изглеждате красиви на плажа и да не изискват кой знае какво стилизиране.

Представяме ви три от най-любимите ни визии за безгрижните дни и точните стъпки, с които да ги постигнете.

Сега вече сте готови за лятната почивка!

Свързани статии

1. Плитки

За да добавите бохемско усещане в косата, използвайте една или повече плитки. Преди да започнете, използвайте малко количество спрей за текстура на косата, за да оформите по-лесно и дълготрайно. Сплетете плитката, която искате и след като завършите с ластиче за коса, съвсем леко издърпайте на няколко места кичурчета, за да стане небрежно.

2. Висок кок

Всички си правим това „топче“ високо на главата, което открива приятно врата ни и ни дава възможност да се охладим. За да изглежда съвършено и красиво, хванете косата с ластик на висока опашка и след това захващайте кичур по кичур с малки фиби.

Не е необходимо да се стараете, даже напротив – колкото по-небрежно, толкова по-секси. Ако искате стегнат кок, винаги можете да използвате гъба, с която да приберете и най-непокорните косъмчета. Завършете с малко количество лак за коса.

3. Конска опашка

Вържете косата с ластик, като събирате различните кичури с четка. Останалата част може да минете с преса, колкото да добие перфектно права форма и впръскайте малко количество лак за коса. Ако искате да добавите закачлив елемент, поставете лента или диадема.

Коментирай