Здраве и красота

Бързо стопете мазнините с домакинско фолио

За красива кожа без целулит

06.06.2015г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Един от най-ефикасните методи за топене на излишните мазнини в домашни условия е трикът с фолио. Вероятно сте чували, че много хора преди тренировка увиват около проблемните зони прозрачно домакинско фолио, за да повишат изгарянето на мазнините в тези области.

Запишете си следващите две грижи и ги правете 3 пъти седмично. С тяхна помощ кожата ви ще стане по-мека, стегната, а целулитът видимо ще намалее.

Грижа с мед

В купичка сложете малко количество мед, един жълтък и няколко капки етерично масло против целулит. Затоплете леко съставките и намажете желаните от вас зони. След това увийте около тях прозрачно фолио.

Облечете върху него топли дрехи и оставете съставките да действат в продължение на 30 минути. Този трик може да правите и преди вашата тренировка, за постигане на още по-добри резултати.

Грижа със синя глина

Има много видове глина, които имат благоприятно действие върху кожата и синята глина е една от тях. Нанесена върху кожата, тя спомага за прочистването на токсините, обновяването на кожните клетки, прави кожата стегната и гладка, а също спомага за намаляването на портокаловата кожа и изгарянето на мастните натрупвания.

Свързани статии

В купичка смесете малко количество синя глина с вода и етерично масло срещу целулит (по желание).

Разбъркайте добре и нанесете върху желаните зони, а след това увийте с домакинско фолио. Отново облечете топли дрехи и оставете глината да действа 40 минути.

Тези грижи за топене на излишни мазнини не се препоръчват на хора, които страдат от разширени вени, сърдечни проблеми и високо кръвно.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Габриела ( преди 8 години )
Благодаря! Тъкмо щях да го пробвам върху коремната област... щях да пострадам яката! Мерси! :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
лупи ( преди 8 години )
Има обаче една подробност. Никога не увивайте нищо около кръста,че се съсипете бъбреците.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар