Здраве и красота

Каква личност сте според цвета на червилото

Ако харесвате червените нюанси, вие сте страстни

25.06.2015г. / 12 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Аксесоар без който никоя жена не излиза от дома си е червилото. В любимия ни цвят, то винаги допълва нашата визия и придава повече индивидуалност. Но не само това, оказва се, че любимият цвят, който нанасяме върху устните си, издава и каква личност сме. А кой е вашият любим?

Искрящо розово червило

Ако предпочитате крещящите розови нюанси за червило, вие се отличавате със заразителен смях, който кара хората край вас да се чувстват добре и да бъдат усмихнати. Приветлива и позитивна, обичате да създавате нови контакти. Независимо дали започвате нов проект, сменяте работата си, участвате в някаква надпревара и т. н., вие с лекота преодолявате всяко препятствие.

Червено червило

Винаги сте харесвали винтидж стила. Чувствате се секси и привлекателна, когато във визията ви има акцент, който напомня за 60-те, 70-те или 80-те години. Вие сте амбициозна и страстна личност, винаги готова да се включи в социален проект и да помага на хората край себе си. С тези червени изкусителни устни, никога не оставате незабелязана от силния пол.

Виолетов цвят червило

В обкръжението ви сте приемана като личност, която винаги има решение или може да помогне със съвет. В работата си сте последователни, спокойни и винаги се отличавате от останалите ви колеги с качествата, които притежавате.

Избягвате конфликтните ситуации и в повечето случаи сте отстъпчиви, но не и когато става въпрос за вашите приятели и семейство.

Свързани статии

Балсам за устни

Ако предпочитате да ползвате балсам за устни вместо червило или гланц, то вие сте практична личност. Рядко влизате в конфликтни ситуации, не обичате клюките и излишното любопитство. Вместо това предпочитате да насочите вашата енергия в това да бъдете по-продуктивни в работата си и в хобитата.

Гланц за устни

Мечтаете да бъдете известни или вниманието винаги да е насочено към вас. Е, може да се каже, че с вашия чар и гланц за устни това ви се отдава с лекота. Винаги сте под светлините на прожекторите. Следвате последните модни тенденции, освободени сте по дух и знаете как да се забавлявате.

Снимка: Istock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Потребител ( преди 8 години )
Добре само тези цветове червило ли има ами телесен цвят ами кафяво, бежаво те не са ли цветове за червило? !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар