Здраве и красота

Как да ви забележат?

3 златни правила

26.07.2015г. / 09 53ч.
Криси Табачка
Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Умението на една жена да привлича вниманието върху себе си често не е обвързано единствено и само с начина, по който изглежда.

Погледите на хората се спират върху цялостно излъчване и със сигурност впечатление правят най-малките детайли.

Как да акцентираме точно върху тях и без много усилия да накараме останалите да ни забелязват?

Представяме ви няколко съвета, които работят както за вашия външен вид, така и за начина, по който се чувствате – най-успешната формула за това, да бъдете забелязани.

Ето кои са трите златни правила, които никога да не пренебрегвате:

Свързани статии

1. Сънят

В никакъв случай не заменяйте съня от поне 8 часа. Има си причина да се казва сън за красота. Имате нужда от време, в което тялото ви да се възстанови. Освен това, клетките се регенерират, а самите вие се чувствате много по-добре. Това е най-евтината е ефективна формула за двойно действие – както външно, така и вътрешно.

2. Придържайте се към семпъл грим

Никога не прекалявайте с грима. Можете да акцентирате или върху очите, или устните, или скулите, но не залагайте на повече от една зона. По този начин рискувате да прекалите и да си проличи, че се опитвате да привлечете внимание. Тайната се крие в естествената красота. Най-хубавата част на грима е тогава, когато не се разпознава лесно върху лицето и не си личи.

3. Носете аксесоар, който обичате

Няма нищо по-красиво от аксесоар, който харесвате. В това число влизат както обувките и чантите, така и бижутата с емоционална стойност. Това са малките детайли, които ще ви накарат да се чувствате уверена в себе си – нещо, което няма как да не се забележи от околните.

Коментирай