Здраве и красота

Начинът, по който носите косата си, показва какви сте

Път по средата или една страна?

11.08.2015г. / 09 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка дама носи по определен начин косата си. Оказва се, че начинът, по който оформяме пътя на косата си, може да покаже каква личност се крие в нас. Любопитно ли ви е да разберете?

По средата

За вас може да се каже, че често се колебаете при взимането на важни решения. Балансирана и справедлива личност сте, безгрижна и очарователна.

Добре организирани сте, а в работата си понякога сте и твърде педантични. Вашата интелигентност винаги ви прави желана компания за разговори. Не обичате интригите и агресивните хора. 

Път на дясната страна

Вие сте чудесен приятел и голям борец за справедливост. Вярвате, че справедливостта трябва да възтържествува и често действате според интуицията си.

Чувствителна натура сте, което понякога е проблем за вас, защото задълбавате твърде много в съответната ситуация или проблем. 

Път на лявата страна

За вас може да се каже, че сте разумна личност, която е фокусирана върху работата и семейството си. Не обичате еднообразието и знаете, че динамиката е това, което ще ви отведе до успехите. Често проявявате състрадателност, но сте безкомпромисни, когато срещу вас имате неискрени хора. 

Ако прическата ви е с бретон

Вие обичате да се забавлявате и сте позитивна личност. Въпреки че сте луда глава, когато става въпрос за поемане на отговорност, вие сте добре организирани и на вас може да се разчита. 

Свързани статии

Ако оформяте прическата си без път

Имате точни и ясни планове за това, какво искате да постигнете в живота си, но предпочитате те да бъдат тайна. Избягвате клюките и драматичните ситуации и старателно подбирате хората, с които общувате. Понякога сте твърде спонтанни, но именно това ви помага да постигате желанията си. 

Път по средата на косата, но който никога не е перфектно подреден

Вие сте личност, която отделя изцяло времето си на работата и любимите хора. Животът ви е направил гъвкави към променящите се обстоятелства, което ви помага лесно да се адаптирате. Винаги сте приятелски настроени, а лекият хаос в косите, ви прави още по-секси. 

Снимка: Reuters

Коментирай