Здраве и красота

Икона на женствеността

Това е най-прекрасният комплимент, който може да получи една дама

02.09.2015г. / 10 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: Avon

Снимка: Avon

Един от най-големите комплименти, които може да получи една жена, е свързан с асоциирането като икона на женствеността.

Силата на ароматите и умението им да се превръщат в емблематичен знак на всяка дама са основните качества, които се оказват и правилните стъпки към налагането на всяка индивидуалност.

Козметичният гигант Avon разкрива тайната на женското обаяние с новия си аромат Femme Icon, вдъхновен от неугасващата сила на автентичната красота.

В сърцевината си парфюмът носи кадифени листенца от роза, а меките дървесни нюанси на пачули се преплитат с масла от червени плодове, за да допълнят ароматния букет с топлота и чувственост.

Ароматът с ухание на есенно вълшебство създава приказно усещане за ефирност и превръща всяка дама в неподражаема икона на женствеността.

Идеален за потапяне в романтичния полъх на есента, парфюмът деликатно обгръща сетивата и създава усещане за сила и увереност.

Femme Icon e съвършеният аромат за всяка дама, която иска да притежава обаянието на изтънчена икона, без значение къде отива или какво прави. Парфюм със собствен характер и неустоимо обаяние за женственост, неподвластна на времето.

Опияняващият еликсир с карамелено-мускусни акорди прави звездния си дебют в луксозна опаковка, която се откроява със своята златиста и диамантена елегантност.

Хармонията от съблазнително сладка роза, нотки пачули и плодови акорди малина и ягода превръщат всяка жена в богиня, а всяко нейно движение в пленителна магия.

В основата и на двата аромата е Хари Фриймонт – майстор парфюмерист във Firmenich, една от най-почитаните фирми за аромати в света. Той е професионалист от най-високо ниво, печелил многобройни награди „Fifi” – най-престижните отличия в индустрията. Въпреки това обаче Фриймонт винаги успява да улови духа на марката и да улови толкова много емоции само в едно шишенце.

Вдъхновението:

„Бях вдъхновен от проблясък на диамант”. Исках да създам луксозен букет от изтънченост – точно като модерната жена. Желанието на жените да държат света в ръцете си ме предизвика да разплета тайната на дамите и да изразя всеки техен слой с аромата си. Парфюмът е израз на желанието ми да приема жените такива, каквито те вече са.”

Коментирай