Здраве и красота

Дамска чанта: Какво трябва да бъде там?

Задължителното съдържание

10.09.2015г. / 10 01ч.
Криси Табачка
Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Често чуваме подхвърляния от мъже, че единственото, което липсва в дамската чанта, е ред. Да, ама не.

Понякога ни липсва балсамът за устни, сухите кърпички, мокрите такива, червилото, ключовете и най-лошото – козметичният несесер.

И, разбира се, всичко това отсъства от съдържанието тогава, когато най-много ни трябва.

За всички дами, които често прехвърлят нещата си от една чанта в друга или просто се случва да се окажат в ситуация, в която им липсва нещо, съставихме списък със задължителните неща, които да вземете.

Редът може да не е сред тях, но поне ще сте подготвени за всичко и по всяко време.

Свързани статии

1. Матиращи листчета

Това е едно от първите неща, които трябва да вземете преди да излезете Особено ако сте от дамите с мазна или комбинирана кожа. Тези матиращи листчета за секунди абсорбират излишния себум от лицето и премахват неприятният ефект на лъщене.

2. Червило

Колкото и да се стараете да не пиете директно от чашата, а да използвате сламка, червилото няма как да издържи един пълен работен ден, че и срещата на коктейли с приятели след това. Поради тази причина, винаги дръжте цвета, с който сте решили да бъдете, в чантата. Освежаването ще ви отнеме няколко минути, но ще ви даде няколко часа красота.

3. Дезодорант

Никога не знаете какво ще ви изненада през деня, а е добре да сте подготвени. Независимо дали е лято или зима, вземете един флакон дезодорант в дамската си чанта – той ще ви поддържа свежи и с приятен аромат през цялото време.

4. Вазелин

Да, може и да не ви звучи като мечтания козметичен продукт, но е много практичен. Малко количество може да предпази червилото от попадане върху зъбите, да хидратира кожата и да фиксира формата на вашите вежди. Възможностите са безкрайно много, затова дръжте близо една опаковка.

5. Ментови бонбони

Свежият дъх е задължителен за истинската дама, която държи не само на своя външен вид, но и на впечатлението, което ще остави в другите. Изберете си един от многобройните продукти, които се предлагат в магазините, и не се разделяйте с него. Никога не знаете кого ще срещнете и кога.

Коментирай