Здраве и красота

Козметични съвети за перфектно селфи

Снимайте се сами и изглеждайте добре

01.10.2015г. / 15 10ч.
Криси Табачка
Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Селфи подходът към снимките завладя за кратко целия свят и вече ги виждаме буквално от всички възможни страни.

Този тип кадри ни заливат както от приятели, така и от любимите ни знаменитости.

Разликата между личните ни снимки и тези на звездите обикновено се намира някъде между професионалните стилисти, фризьори и гримьори, които стоят зад известните имена.

Въпреки това, екипът на холивудските лица не трябва да ни спира да изглеждаме красиви, даже напротив – вдъхновете се, защото има начини да направите перфектното селфи.

Свързани статии

Ето как.

1. Акцентирайте върху веждите

Добре е да се погрижите добре за своите вежди, тъй като те могат за кратко време да оформят цялостния ви поглед. За целта, задайте красива форма и използвайте сенки, с които да попълните евентуални разлики в плътността.

2. Подчертайте очите

Невъзможността да прецените каква ще бъде светлината докато се снимате по никакъв начин не трябва да ви плаши. Заложете на сигурното и поставете няколко пласта спирала за мигли и красива очна линия. Така погледът ще изпъкне и умело ще акцентирате на него.

3. Не пропускайте руж

Ключът към красивия външен вид на снимки е да имате цвят върху лицето си. Ако е поставен правилно, ружът е този козметичен продукт, който за секунди ни прави да изглеждаме по-свежи и здрави. Изберете подходящ според кожата ви нюанс и акцентирайте върху скулите.

4. Червило

Малко цвят върху устните може да създаде чудеса или поне да избегнете вероятността да изглеждате като „измити“. Използвайте естествени нюанси, но ако искате да привлечете вниманието с перфектна форма, заложете на плътно червено.

Коментирай