Здраве и красота

Подарете си нещо специално

Специално за празничните дни от SNB са подготвили невероятни подаръци, с които да зарадвате себе си и близките ви

09.12.2015г. / 15 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ние знаем, че обмисляте или вече сте избрали с какво да зарадвате най-близките си хора за Коледа. А замислихте ли се какво ще подарите на себе си? Нека Вашият подарък бъде нещо специално.

Подарете си грижа със Серия 365 на SNB – нова фреш козметика със сок от арония, направена с внимание и любов. Серията включва крем за ръце, душ гел и почистващ лосион, които ще Ви накарат да се чувствате специална.

И това усещане започва още със събуждането под топлата ласка на сутрешния душ. Тогава, когато нежният душ гел покрие кожата на тялото и Ви облее с освежаващия си аромат на плодове и цветя. 365 Душ гел със сок от арония не е като другите продукти от този вид. Не очаквайте обилна пяна, напротив – подгответе се за изключително нежно преживяване. Сякаш нанасяте балсам върху тялото си, но с добро почистващо действие.

Той не съдържа сол и не изсушава кожата, а комбинацията от свеж сок от арония, микроелементи и незаменими аминокиселини я успокоява и поддържа еластичността ѝ. Този душ гел със сигурност ще Ви поглези, освежи и зареди с позитивизъм. След сутрешния душ можете да удължите приятното изживяване с 365 Крем за ръце със сок от арония.

Нанесете го от върха на пръстите си дотам, докъдето пожелаете. Копринената му текстура се разнася лесно и бързо попива в кожата без да оставя следи от неприятно омазняване. В неговия състав освен сок от арония ще откриете и масла от арган и жожоба. Кремът подхранва кожата, подобрява еластичността ѝ, успокоява я и я предпазва от дехидратация.

И за финал, винаги, когато почувствате нужда да освежите ръцете си, можете да разчитате на 365 Почистващ лосион със сок от арония. Той успешно отстранява замърсявания от всякакъв произход и е със същия неустоим аромат, с който ще Ви пленят душ гелът и кремът за ръце. Серия 365 носи лично послание за грижа.

Специално за празничните дни от SNB са подготвили и два подаръчни комплекта, с които това послание да стигне до Вас и Вашите близки. 365 Комплект АРОНИЯ комбинира 365 Душ гел със сок от арония 125 мл, 365 Крем за ръце със сок от арония 250 мл и 100% натурален чай от арония в кутия със стъклена чаша за чай (продуктът е на Vitanea).

365 Подаръчен комплект включва 365 Душ гел със сок от арония 125 мл, 365 Крем за ръце със сок от арония 100 мл и компактен козметичен несесер. Не се колебайте. Подарете си нещо специално! Радвайте се 365 дни на свежа грижа от SNB.

Коментирай