Здраве и красота

Подарете си тяло на богиня

Иновативна процедура стяга и оформя тялото и лицето

01.06.2016г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Божествено тяло с неустоими извивки! Готови ли сте да посрещнете лятото в перфектна форма? Има начин бързо и ефикасно да стегнете фигурата си и да изгладите портокаловата кожа.

Тайната на тялото на богиня бе разкрита на специално събитие, на което присъстваха едни от най-красивите българки, сред които Мис България Наталия Гуркова, Марина Войкова, Ирина Папазова, Мисис България Меги Савова, Гергана и Звезделина, Паолина Петракиева, Паолина Крушкина – Лейди България 2015 и други.

Процедурата, която ще бъде хит този сезон се нарича Venus Legacy. Това е технологията, която прави истинска революция в борбата с целулита и отпуснатата кожа на тялото и лицето. А хората, които вече са я опитали твърдят, че резултат има още след първата процедура. Наблюдава се повдигане и стягане на кожата, намаляване на целулита, както и видимо изглаждане на текстурата на кожата.

Радиочестота, вакуум и мултиполярното магнитно поле са трите технологии, съчетани в апарата, които дават този ефект и правят възможна мечтата за стегнато тяло и красива кожа през лятото.

Иновативната технология за изящен силует бе представена от д-р Олеся Велинова, водещ дерматолог. Тя успя да демонстрира пред гостите действието на медицинския апарат.

„Аз много харесвам този апарат, не само поради изключително бързите резултати, които дава, но и затова, че е много безопасен за работа. Процедурата с него е приятна и безболезнена“, сподели д-р Велинова.

На събитието бяха представени и тенденциите при банските костюми тази година.

Коментирай