Здраве и красота

Красиви идеи за хелоуински маникюр

Бъдете оригинални

20.10.2016г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram thenailtrail

Снимка: instagram thenailtrail

Красивият маникюр е задължителна част от добрата визия. С наближаването на Хелоуин искаме да добавим повече от неговото настроение във визията си. Празничната декорация на нокти е добра идея. За да ви улесним в избора на декорация, споделяме три оригинални идеи за хелоуински маникюр.

За първата ще ви бъдат необходими база за лак, мат лак в черно и бяла боичка с тънка четка за рисуване.

Нанесете базата, а след това два слоя от лака. Изчаквайте да изсъхне добре, след което с бялата боичка направете и паяжините върху ноктите си. За още повече разкош, тук-там върху тях може да залепите и камъчета.

Втората идея за маникюр също е много лесна и оригинална. Нанесете базата и след това два слоя бял лак. След като изсъхне добре с помощта на черна боичка за рисуване върху нокти направете и акцентите. Тук също може да добавите камъчета или брокати. Завършете маникюра с топ лак.

Свързани статии

Третата идея е доста зловеща, но с нея хелоуинската ви визия ще бъде абсолютно завършена. След като сте нанесли база, остава да изберете и подходящ цвят лак. Тъмнолилавите и тъмносини багри напомнят за залез, за нощ, ето защо са подходящи за тази идея.

С помощта на черна боичка нарисувайте останалите елементи от маникюра и завършете с топ лак.

Снимки: Instagram thenailtrail

Коментирай