Само дни ни делят от католическия ден на Вси светии. Хелоуин се харесва и у нас, защото не само имаме възможността да декорираме дома, градината или офиса по забавен и нестандартен начин, но и защото ежедневието ни става по-забавно. Децата го очакват с нетърпение, а тези, които са избрали и своя образ за празника също.

Хелоуин може да се приеме и като своеобразен празник на едно по-особено изкуство. Всичките тези костюми, прически, грим, който отнема часове, за да бъде толкова забележителен. И не на последно място – оригиналните празнични лакомства. Днес споделяме няколко невероятни предложения за празничен грим.

Ако не искате да сте страшилище или зомби, може да бъдете загадъчна дама с приказен грим. Нежни миниатюрни изображения, черни писани, ярки цветове и такива, които напомнят за кадифе.

Още по темата

Хелоуин определено е най-доброто време в годината, в което може да дадете свобода на фантазиите си и да сложите най-красивия, нестандартен артистичен грим. Още предложения може да разгледате в галерията ни.

Снимка: boredpanda