Здраве и красота

Френска грижа за премахване на пигментни петна

24-часова корекция на пигментните петна за красива кожа

16.05.2017г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: LIERAC

Снимка: LIERAC

Пигментните петна са един от най-неприятните и упорити козметични дефекти, с които на много дами се налага да се справят. Освен за тяхното елиминиране е важно да помислим и за това как да защитим кожата си от повторната им поява. Ние избрахме да се доверим за пореден път на Лаборатории LIERAC, които са верни на своята мисия да предлагат най-целенасочените решения за всеки кожен проблем.

Екипът, който работи в лабораториите на козметичния гигант идентифицира 3 типа тъмни петна:

Зараждащи се – Появяват се при увеличено производство на меланин. Все още не са видими на повърхността на кожата, но правят тена неравен и мътен.

Видими – Излишъкът в френска грижа за премахване на пигментни петнапроизводството и трансфера на меланин към кератиноцитите, както и забавеното клетъчно обновяване, водят до натрупване на меланин в епидермиса и оттам до образуване на видими тъмни петна по повърхността на кожата.

Упорити – Меланоцитите се отлагат в гънките на дермо-епидермалната граница (ДЕГ). Създават се меланинови струпвания в дълбочина, които са видими и на повърхността на кожата. Тъмните петна са по-многобройни, по-тъмни и по-трудни за достигане и премахване.

Вдъхновени от последните достижения в естетическите терапии, специалистите на компанията създадоха експертно решение за премахването на тъмните петна във всеки етап на тяхното развитие – Lumilogie.

Опаковка 2х15мл, препоръчителна цена: 99лв

Това е първата защита срещу пигментни петна, която действа през цялото денонощие с клинично доказана ефективност.

Lumilogie е подходящ за онези дами, които търсят интензивна терапия срещу тъмните петна и тези, които искат допълнителна терапия, която да комбинират с медицинско лечение на тъмните петна. През деня кожата е разкрасена с дневния флуид, който прикрива тъмните петна с помощта на микроседефени частици и така създава оптически ефект за съвършена кожа.

През нощта епидермисът е обгърнат с нежен гел-балсам, който попива бързо, за да остави приятно усещане за свежест и да направи кожата незабавно по-гладка. В допълнение тази грижа за красота има уникален флорален аромат с цитрусови нотки, комбинирани с палисандър, магнолия и бял мускус.

Специфичните съставки в дневната грижа включват концентрат, комбиниращ антиоксидантното действие на витамин Е и озаряващия ефект на витамин В3.

Нощната грижа предоставя на кожата концентрат на пилинг съставки, съдържащи 7 хидрокси киселини: гликолова, салицилова, млечна, пирогроздена (от бели цветя), лимонена, ябълчена и винена киселина.

Само за 7 дни тенът на кожата е по-сияен и равномерен. След месец употреба на продуктите трите вида петна са коригирани, а след два месеца лицето изглежда по-младо, кожата е озарена и сияе.

Подарете си красива кожа през цялата година, без значение от сезона.

Снимка: LIERAC

Коментирай