Здраве и красота

Повече блясък и експертна грижа за боядисаната коса

L’Oreal Professionnel представи предпремиерно обновените серии на хитовата грижа за косата Serie Expert

19.06.2017г. / 09 34ч.
Мария Дуковска
Коафьорът Васил Атанасов. Снимка: L`Oreal

Коафьорът Васил Атанасов. Снимка: L`Oreal

Една от най-разпознаваемите марки на L’Oreal Professionnel – Serie Expert се обръща към клиентите си с изцяло обновени серии.

Новата визия на опаковките, произведени с повече грижа за околната среда, носи посланието на серията – грижата за косата е част от цялостната грижа за организма. Затова, както внимават с какво се хранят, съвременните жени все повече обръщат внимание не само на резултата, съставките и качествата на продуктите, но и на опаковките.

Сериите предлагат и съвсем ново изживяване във фризьорския салон, базирано на смесването на необходимите за всяка отделна коса съставки на място пред очите на клиента. Основната концепция на обновените серии е индивидуална грижа и отношение към всяка коса, както в салона, така и вкъщи.

Лице на марката е топмоделът, ангел на Victoria’s Secret и актриса Тейлър Хил, чиято естествена красота въплъщава философията на обновената серия.

Изборът на посланик на серията за България е също толкова специален. Михаела Бориславова, топмодел и Жена на годината за 2016 на сп. „Грация”, е особено интересна със съчетанието от изключителна натурална красота и висок интелект. Според нея най-важното нещо за всеки модел е да намери своята уникалност и да бъде различен. Михаела е убедена в двете неща, в които Série Expert вярва: косата на всяка жена е уникална и се нуждае от персонализирана грижа и всяка жена мечтае за перфектна коса като след фризьор, при това всеки ден.

В какво се крие тайната на персонализираната грижа за коса на Serie Expert?

Powermix е първата персонална маска за коса с професионална концентрация на активни съставки, които се смесват на момента пред клиента във фризьорския салон. Една основа и пет различни добавки отговарящи на специфичните нужди на различните коси. Истинско вълшебство се крие в начина на приготвяне на конкретната маска, като от две течни съставки (основа + добавка) се получава хомогенна кремообразна смес – персоналната маска за конкретния тип коса и нейните нужди.

Освен хитовите продуктови гами Vitamino Color, която се грижи за запазване на блясъка на боядисаната коса и Absolut Repair Lipidium за възстановяване на изтощена коса, предпремиерно бяха представени и напълно обновената серия – Liss Unlimited, предлагаща решение на проблема на непокорната коса, която се нуждае от изглаждане, и една съвсем нова линия в портфолиото на Serie Expert – Inforcer – подсилваща серия грижа за косата против накъсване с концентрация на витамин В6 и биотин.

Powermix е първото събитие от нов тип в Академия Лореал, на което освен че предпремиерно бяха представени новите серии, журналистите и блогърите получиха индивидуална диагностика и грижа за косата си и заедно с това имаха възможност да се запознаят с най-горещите тенденции в косите за летния сезон.

Топкоафьорите на L’Oreal Profesionnel представиха на живо трите хитови визии, които се вписват в общия тренд на модната индустрия косата да бъде неразделна част от цялостната визия. Първите две са вдъхновени от социалните медии, които са новите модни диктатори. Цветът на косата е новият грим – е мотото на L’Oreal Professionel, а Петко Матанов и Ани Анчева предложиха своята интерпретация с две визии в топли меки цветове на бежово русо и медно, които имат изцяло натурално излъчване и се вписват в хитовия тренд на лятото – nude модата.

На другата страна на медала стоят ярките, провокативни и изненадващи цветови комбинации в косите, представени по уникален начин от маестрото на българското фризьорство Васил Атанасов. Те се вписват в тренда на геометричните и асиметрични черно-бели дрехи като представляват техен цветен контрапункт.

Коментирай
Свободно време