Здраве и красота

Тайната на модерната жена за мигновена свежест и красота е разкрита

Коя е любимата процедура на холивудските знаменитости

03.07.2017г. / 08 34ч.
Михаела Лазарова
Кейт Уинслет. Снимка: Reuters

Кейт Уинслет. Снимка: Reuters

Знаете ли какво е общото между Парис Хилтън, Бионсе, Кейт Уинслет и Матю Макконъхи? Едни от най-любимите ни холивудски звезди доверяват грижата за кожата и красотата си на една и съща бюти процедура – HydraFacial.

Само в няколко стъпки кожата е почистена от черните точки, озарена, мъртвите кожни клетки са елиминирани, подхранена е в дълбочина, а фините бръчици третирани. Това, което прави толкова любима тази процедура на все повече дами е, че отнема около 30 минути, което означава, че може да се разкрасите в обедната почивка.

Няма болка, няма стискане, а спа терапия, обединена с напреднали медицински технологии. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, както и за кожи със специфични проблеми и може да се прави по всяко време на годината. Тъй като тя се извършва от специалист козметолог, ние се доверихме на грижите на Анелия Талиб, която ни преобрази.

За всяка терапия, която включва до 5 стъпки, а именно почистване и ексфолиация, химичен пилинг, екстракция, регенерация и хидратация, се използват индивидуални дюзи с абразивни връхчета, които ексфолират кожата.

                                                     Парис Хилтън. Снимка: Reuters

В резултат комедоните и черните точки са премахнати, а кожата е хидратирана с антиоксиданти, екстракт от китайска камелия, витамини А и Е, биотин, колаген и други. Невъзможно е да не се влюбите в процедурата.

В сезона на пътуванията, както и в динамичното ежедневие ни се иска да бъдем винаги забележителни, а грижите за здравето и красотата на кожата да не ни отнемат много време. Ще повярвате ли, че тайната на вашата забележителност се крие в компактен серум с размер на химикалка, който може да носите в дамската си чанта и да ползвате по всяко време на деня?

Тя се нарича Perk и е специална с това, че има три различни вида серум за околоочен контур, цяло лице и устни. Ако трябва да бъдем съвсем коректни, това е първата в света хибридна машина за грижа за кожата, която само за 10 минути дарява с мигновена свежест и блясък на лицето, като остатъка от серума, който е използван за нея и съответната зона остава за клиентката, която може да го носи в дамската си чанта.

Това е любимата процедура на 83 млн. американки, а вече и наша, защото, както на повечето жени, кожата ни е изложена на стрес, замърсявания, слънчеви лъчи, а благодарение на този компактен серум, който се нанася с помощта на ролон, може да се радваме на повече блясък и красота в рамките на 30 дни.

Процедурата с Perk е напълно безболезнена, а благодарение на roll-flex технологията на накрайниците, повърхностният рогов слой от мъртви кожни клетки е отстранен. Кожата е наситена с антиоксиданти, хидратиращи съставки, като хиалуронова киселина, екстракт от розмарин, екстракт от бял чай и други, които нежно се разтварят в порите.

Това е най-приятната професионална домашна грижа за красота. Устните са подхранени, пухкави, погледът е озарен, лицето сияе от свежест, сякаш сега излизате от бюти салона. Това е любимата процедура на модерната жена.

Коментирай