Здраве и красота

Как да се справите със стреса според зодията?

Телците да се хранят здравословно

03.11.2017г. / 13 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете винаги трябва да са под светлините на прожектора, но това им създава допълнително стрес. Те обичат вниманието на другите и когато им липсва, се чувстват нещастни. Креативността е тази, която може да ги успокои. Рисуване, готвене, фотография са дейности, които могат да подобрят настроението им. Намерете вашето вдъхновяващо хоби и му се отдайте. 

Дева

Виждали ли сте някога ваш приятел Дева да почиства дома, когато има трудни моменти? Е, не можете да го обвинявате, защото това е начинът, по който той се разтоварва от стреса.  Домакинската работа или градинарството, ще имат успокояващ ефект върху педантичните Деви.

Любимият шоколад на всяка зодия

Везни

Когато са под стрес, Везните ще потърсят компанията на добър приятел, за да балансират. Ще обсъждат, ще търсят решения на проблемите.  За тях това е най-добрият вариант да се измъкнат от болката и скръбта. Но е добре да помислят и за пътувания. 

Скорпион

Скорпионът по много вълнуващ начин се бори със стреса – чрез секс. За всеки Скорпион сексът играе голяма роля. Ако обаче в този момент няма как да се отдадат на своите страсти, представителите на тази зодия се отдават на това да фантазират за хубави неща. 

Коментирай