Здраве и красота

Как да се справите със стреса според зодията?

Телците да се хранят здравословно

03.11.2017г. / 13 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стягайте куфарите, защото светът ви очаква, за да го опознаете! Стрелците обичат движението, ето защо пътуванията ги освобождават от стреса и напрежението. Ако на този етап не може да планирате ваканция, променете нещо в средата около себе си, четете вдъхновяващи книги, книги за мотивация. Всичко това ще ви даде нов подход в справянето с проблемите. 

Козирог

Козирозите са работохолици и работата често се оказва причина за стреса в живота им. За да го намалят е добре да планират всекидневно задачите си и да се движат според графика си. Но, могат да помислят за йога и ароматерапия, които също ще им помогнат да балансират. 

Интериорът на всяка зодия

Водолей

Водолеите могат да се окажат трудни за справяне с напрежението. А пренебрегването на стреса може отнеме много от енергията и ентусиазмът им. За да освежат съзнанието си е добре да елиминират технологиите поне за няколко часа.

Свързани статии

Това ще им помогне да мислят ясно. Хубав сън, черен шоколад и релакс терапия също са добри варианти. 

Риби

Медитирайте, скъпи Риби. Свързването с вътрешната ви същност чрез медитация е най-доброто облекчаване на стреса за вас. Отделете се от безполезните разговори и хора и се поглезете с хубав масаж. 

Снимки: istock

Коментирай