Здраве и красота

Световната шампионка по бокс Дейзи Ланг връчи на REFAN туристически „Оскар“

Пловдивската фирма се утвърди като любима марка и в много държави по света

08.12.2017г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: REFAN

Снимка: REFAN

„Рефан България“ спечели поредното си заслужено отличие. Този път при награждаването на най-успешните проекти в Балканския туризъм за 2017 година в хотел Premier Best Western в София, под вещата организация на агенция Vip Communication.

Трикратната световна шампионка по бокс – завърналата се от Щатите Дейзи Ланг – Десислава Кирова, която прославя България във всички краища на света със силата, красотата и смелостта на българката, връчи специалната награда Best Cosmetic Brand in Tourism 2017 на козметичния лидер REFAN, който също рекламира страната ни по света със своите над 400 бутика в Европа и в други континенти.

Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на даровете от щедрата природа.

Пловдивската фирма се утвърди като любима марка не само на българите, а и в много държави по света.

„Рефан България“ четири пъти е удостоена с наградата на Forbes Business Awards. Освен световните отличия от Париж и Барселона брандът получи и приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“, защото предлага разпознаваеми продукти с перфектно качество, създава успешен франчайзинг модел, стимулиращ малкия и средния бизнес, оценен на национално и световно ниво.

Всеки нов продукт на фирмата бързо се превръща в хит и печели безапелационно все повече почитатели в цял свят. Козметиката на REFAN се е наложила като красива визитка на страната ни и магичен символ с незабравим аромат.

Снимки: REFAN

Коментирай