Здраве и красота

Цветни кичури в косите – хит за пролет/лято 2018

Освежете деня си с повече цвят

02.05.2018г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Рита Ора. Снимка: Reuters

Рита Ора. Снимка: Reuters

Ние, жените, харесваме промените във визията, особено в пролетно-летния сезон. Преоткриваме себе си, сменяйки гардероба си, аромата, който носим, цветовете в грима и не на последно място цветовете в косите.

Предстоящото лято ни кани да добавим повече оригиналност в косите под формата на цветни кичури. Без значение от цвета на косата ви, кичурите ще я направят по-интересна, освен това са абсолютна класика.

Какво ще кажете за цветни акценти в косите, които може да сменяте през ден, без това да вреди на косъма, цветове, които се отмиват с шампоан?

                                                               Кейти Пери

Знаете ли какво е общото между Кейти Пери, Рита Ора, Риана? Те винаги се отличават с невероятни прически и цветове в косите. Има начин да освежите деня и визията си с огненочервено, бонбоненорозово, син туист, лавандулова целувка и сребърна сензация, с един малък трик – новите LIVE цветни спрейове от Schwarzkopf.

Енергизиращи и модерни цветове, които са лесни за нанасяне, а ефектът от тях се задържа до следващото измиване на косата. Безамонячна формула с чисти пигменти, която изсъхва бързо, без да се разтича.

Представете си колко красиви биха били небрежните вълни в косите ви, плитките, конската опашка или кокът, който обичаме да носим и в ежедневието, ако към тях добавим малко цветни кичури.

Оформете прическата както ви хареса, а за финал не забравяйте да фиксирате с лак за коса. Лакът е много важен завършек, а още по-важно е какъв продукт ще изберете, какво освен фиксация искате да постигнете с неговото нанасяне.

Повече обем, по-малко накъсване, без слепване... Всяка дама търси този ефект от своя лак за коса. Сутрин обикновено нямаме достатъчно време, за да стилизираме прическата си. За тези динамични дни се нуждаем от Taft 7 DAYS.

Ново поколение Taft с водоустойчиви полимери (дълговерижни молекули, които образуват равномерен филм), комбинирани с ефективна технология за дълготраен обем.

Прическата е по-дълготрайна, тъй като полимерите се отмиват постепенно, без да проникват в косата, което означава, че не я увреждат. Това спестява време и прави стилизирането на косата приятно.

В галерията ни може да разгледате няколко чудесни предложения за пролетно-летни прически с повече цветни акценти.

Снимки: Reuters, Schwarzkopf

Коментирай