Здраве и красота

Невероятни отстъпки и промоции на Beauty Week в Сердика Център

Вижте в кои магазини ще ви посрещнат със страхотни подаръци и намаления в седмицата на красотата от 7 до 13 май

10.05.2018г. / 11 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: Сердика Център

Снимка: Сердика Център

Beauty Week е специалното събитие на Сердика Център, посветено на грижата за красотата. Само за седмица, от 7 до 13 май 2018г., в парфюмерийните и козметични вериги ще откриете ексклузивни промоции и неустоими предложения.

Всички бюти магазини (грим, коса, козметика, парфюмерия и био) ще ви изненадат с изкусителни намаления и подаръци, а удоволствието е гарантирано!

Ако се подготвяте за абитуриентския бал или просто имате нужда от обновяване на козметичния си сет за пролетта и лятото, не се колебайте и посетете Beauty Week. На ваше разположение в парфюмерийните и козметични магазини на Сердика Център ще са всички консултанти. Тествайте идеите им, помислете над експертните им съвети и се зарадвайте с нови продукти на страхотно ниски цени!

Но това не е всичко!

По време на Beauty Week ще имате възможност да участвате в специалната игра на Сердика Център, в която 10 участника ще си спечелят козметичен сет с продукти от магазините, участващи в промоцията, всеки на стойност над 300 лв.

*** Блестящ момент ***

Първите 2000 клиенти на козметичните магазини в Сердика Център, пазарували в периода от 7 до 13 май, ще получат страхотен подарък в тон с блестящите тенденции за сезона – несесер за вашите beauty съкровища.

Откъде да започнете шопинг тура?

Начало на вашата обиколка може да е царството на ароматите, защото, както е казала легендарната Коко Шанел – “Жена без парфюм е жена без бъдеще”.

Парфюмът безспорно си е спечелил статута на задължителен моден аксесоар. Някои дами го сменят според сезона, а други залагат на класиката. Независимо дали сте почитателка на цитрусовите нотки или ориенталските аромати – нещо ново и различно никога не е излишно.

Предизвикайте сетивата си с дъх на виолетка - характерният мирис за улиците на Париж и преоткрийте женствеността си с аромат на жасмин или любимата роза.

 

Погрижете се за кожата на тялото

Кожата е най-големият ни орган, а тялото съдържа 60% вода, от които за жалост, губим по 20% всеки ден. След студените месеци трябва да се подготвим за слънчевите дни. За да запазим еластичността на кожата, специалистите съветват да я третираме с продукти, богати на активни съставки, като алое вера, хиалуронова киселина и глицерин.

За лято 2018 ще се радваме на продукти с лека текстура и повече плодови съставки. Подходящите за вас продукти за тяло ще откриете в козметичните магазини и аптеки на Сердика Център, а те обещават големи отстъпки в седмицата на красотата.

Добавете цвят в ежедневието

Сега е моментът да освежите визията и да изберете нов цвят червило или гланц, с който да заблестите още по-ярко!

По време на Beauty Week всички продукти за устни от марките Estèe Lauder, Clinique и GLAMGLOW ще са намалени с 20%. Възползвайте се от прекрасната възможност!


 

Нека да е лято!

Задължителните продукти през пролетта и лятото са слънцезащитните. В последните години големите козметични марки работят активно в посока слънцезащитната козметика да ни пази от вредните UV лъчи, но и да се превърне във филтър срещу замърсяването от околната среда. Така забавяме процеса на стареене на кожата (най-големият ни кошмар!).

Американски дерматолози съветват да слагаме слънцезащитен крем под фон дьо тена и да избираме фактор 30 в града, без да пропускаме зоната на врата и ушите. Хората с чувствителна кожа трябва да заложат на продукт с цинк, който няма да предизвика раздразнение.

През деня може да освежите слънцезащитата като изберете пудра с фактор, която може да се нанася върху грима. 

Здрава коса от корена до върха

Уравнението е съвсем просто. Здрав скалп = здрава коса. Хидратирайте, косата също има нужда от много вода. Фините коси могат да се омазнят, ако често ги третирате с маски, но балсамът при тях върши идеална работа.

Сешоарът не е ваш враг, но преди да го включите, нанесете термозащитен спрей върху кичурите. Ако искате да имате ефирна, лека и небрежна прическа ала холивудска звезда – с малко количество текстуриращ спрей най-лесно ще постигнете търсения ефект.

Блондинка или брюнетка – няма значение. Здравата коса е перфектният завършек на всяка визия.


 

 

 

Използвайте този прекрасен шанс да зарадвате ваши близки и приятели, като им подарите това beauty изживяване с подаръчните ваучери на Сердика Център. Те ви очакват на бюро Информация (ниво 0).

Всички предложения, промоции и много полезни съвети ще откриете в специално подготвен Beauty Book в мола. Оставете се той да ви води във вашето красиво пътешествие и се насладете на невероятните му предложения!

Коментирай