Здраве и красота

Д-р Катрин Крахтова със специална серия натурална козметика

Натуралните кремове са изградени на база растителни съставки

22.05.2018г. / 13 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: Dr.Krahtova, MD

Снимка: Dr.Krahtova, MD

Напоследък качествената козметика и грижата за кожата са една от най-дискутираните теми, важна за дамите, които държат на визията си. Как обаче да изберем най-доброто сред морето от козметични продукти, което се предлага на пазара? Важно е да знаем какво съдържат продуктите и кое влияе най-добре на кожата ни. Освен това е от особено значение да проверим производителя и компетенциите му.

Съветите на специалистите са важни за кожата, а какво по-хубаво, когато самите специалисти предлагат козметика за специфичните нужди на всяка кожа.

Д-р Катрин Крахтова има повече от 16 години опит в сферата на дерматологията и е сред първите, въвели естетичната медицина у нас. Тя е управител на частна многопрофилна болница за активно лечение „Скин Системс“. Член е на Френската асоциация по естетична медицина и е международен обучаващ лекар. Специализирала е в Бейрут, Москва, Тулон, Виена, Рим, Париж и Лондон.

Козметичната серия Dr.Krahtova, MD е плод на дългогодишни проучвания и селекции. Натуралните кремове са изградени на база растителни съставки, а целта е да отговарят на изискванията на възможно най-голям брой клиенти.

Кремовете на д-р Катрин Крахтова, която е опитен дерматолог и естетичен лекар, не съдържат вредни вещества, а продължителното им ползване гарантира блестящи резултати за кожата.

Подходящи са както за хора, използващи средствата на естетичната медицина и естетичната хирургия, така и за клиенти, които разчитат само на козметичните продукти.

Произвеждат се във високотехнологичен завод, по най-модерните производствени стандарти и под непрекъснат контрол на качество.

В зависимост от конкретните нужди, серията разполага с четири вида кремове.

HYDRATING CREAM е за всеки тип кожа. Той прониква дълбоко и хидратира. Също така защитава епидермиса и подобрява способността му да задържа водата и възстановява оптималния хидробаланс на кожата през цялото денонощие. Леката и фина емулсия се абсорбира от кожата на лицето мигновено, без да оставя мазен филм. Съдържа масло от тиквено семе и кокосово масло. Нанася се с леки масажни движения до пълното му абсорбиране от кожата.

Ако кожата ви е суха към нормална – доверете се на NOURISHING CREAM. Той е достатъчно деликатен, за да бъде ползван дори върху нежна, възпалена или много чувствителна и суха кожа. Предпазва от вредните атмосферни влияния, ежедневния стрес и преждевременното остаряване. Представлява комбинация от чисти растителни масла (масло от гроздови семки, кокосово масло, абисиния масло). Нанася се на тънък слой върху добре почистеното лице сутрин и вечер.

За всички типове кожа е третият вид крем – YOUNG & FRESH CREAM. Той дарява кожата на лицето с много ценни съставки – масло от карите, Sepilift, DPHP, масло от конопено семе. Кремът прониква дълбоко, без да омазнява кожата, като трайно я овлажнява, подхранва и освежава. Защитава я от вредните свободни радикали, съхранява тена, свеж и сияен през целия ден. Нанася се на тънък слой върху добре почистеното лице сутрин и вечер.

Специално за деликатната зона около очите е EYE SERUM. Леката емулсия хидратира и омекотява кожата около очите. Балансираният състав от натурални съставки(масла от кокос, абисиния и коноп) осигурява необходимите грижи за поддържане на здравия и свеж вид на кожата.

Нанася се с върха на пръстите, малко количество от крема, с леки масажни движения в посока от външния към вътрешния ъгъл на окото.

Какви са съставките, на които разчита козметичната серия и които я правят толкова ефективна?

  • Масло от ший
  • Масло от гроздови семки
  • Масло от авокадо
  • Масло от конопено семе
  • Кокосово масло
  • Масло от абисиния

Ако желаете да се снабдите с кремове от козметичната серия Dr.Krahtova, MD, посетете интернет страницата http://drkrahtova.com/ и поръчайте!  

Коментирай
Здраве и красота