Педикюрът е неизменна част от имиджа на всяка съвременна жена. Грижата за краката е ежедневие и то не само в летните месеци, когато носим открити обувки.

Тенденциите в педикюра за 2018-а година ни позволяват да изберем тези цветове и акценти, които ще подхождат на нашата ежедневна, офис или морска визия. Какво да изберете за това лято?

Френски педикюр

Френският педикюр идеално допълва всяка визия и е абсолютна класика. Разбира се винаги може да избягате от добре познатата цветова комбинация и да изберете по-ярки цветове, да обърнете дори линията или да добавите асиметрични фигури, камъни.

Монохромен педикюр

Монохромните нокти са за тези дами, които предпочитат изчистен педикюр, без много блясък и акценти. Препоръчва се, когато избирате да си направите такъв педикюр, и маникюрът ви да е в същите цветове и да е по-опростен. Освен в корал, зелен, оранжев, жълт, за лятото може да изберете и синьо, златисто.

Още по темата

С етно мотиви

Етно мотивите ще са актуални не само при избора на дрехи за лятото, но и ще ги направим част от педикюра си. Ако харесвате бохо стила, винаги може да добавите нещо от него върху ноктите си.

Бижута за нокти

Педикюрът с камъни, морски акценти, винаги е красив и се отличава от всички останали. Не пропускайте да добавите малко блясък към вашия това лято. В галерията ни сме събрали 12 красиви предложения за педикюр според зодията, които да ви вдъхновят да направите вашите нокти забележителни.

Снимка: Pinterest