Здраве и красота

Диетата на Мила Кунис, с която сваля 10 килограма

Актрисата е трябвало да отслабне за 5 месеца за филма „Черният лебед“

19.07.2018г. / 13 56ч.
Мария Дуковска
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Помните ли фантастичното представяне на Мила Кунис в драмата „Черният лебед“ на Дарън Аронофски от 2010-а година? Във филма Кунис изигра брилянтно ролята на балерина, редом до Натали Портман. За ролята обаче съпругата на Ащън Кътчър е била принудена да отслабне драстично, за да направи образа достоверен.

За по-малко от 5 месеца актрисата е трябвало да свали 10 килограма и то при положение, че към онзи момент е била с прекрасна, стройна фигура. Макар и задачата да е изглеждала нелека, Кунис се съгласява и успява да изпълни мисията успешно.

Как?

Актрисата е отслабнала по най-добре известния начин – с глад. На ден е приемала не повече от 1200 калории чрез храна и напитки.

Тренирала е всеки ден по 5 часа, за да добие стойка и походка на професионална балерина.

>> Диета 16:8 или така нареченото периодично гладуване <<

Режимът ѝ е включвал малко въглехидрати и много протеини. Основно си е набавяла протеини чрез пилешки гърди, риба, леща и варива. От въглехидратите е хапвала киноа и кафяв ориз.

>> Диета DASH и нейните полезни вълшебства <<

Физическите тренировки, с които е подпомагала отслабването са включвали различни цикли от по 10-15 минути всеки, като се тренира определена част от тялото.

Разбира се, този драстичен хранителен режим, както и активният спорт са били задължителни за актрисата, за да може да получи желаната роля. След края на снимките Мила Кунис се завръща към естествения си начин на живот, с не толкова ограничения. Все пак, за да поддържа красива фигура, съпругата на Ащън Кътчър внимава какво яде.

Не консумира т. нар. джънк храна, в това число влизат чипс, пица, бургер, пържени храни, преработени храни.

>> 15 съвета за отслабване, от които всяка жена се нуждае <<

Не пие напитки, които са опаковани като сокове и безалкохолни, газирани напитки. Яде често, за да поддържа активен метаболизъм – на всеки 2-3 часа. Контролира обема на порциите, които консумира. От сладкото си позволява черен шоколад, по едно блокче един път на ден.

 

Снимки: outnow.ch/Black Swan

Коментирай