Здраве и красота

На какво дължи младежкия си вид Дженифър Лопес?

На 49 певицата изглежда невероятно

27.07.2018г. / 14 36ч.
Михаела Лазарова
Дженифър Лопес. Снимка: Reuters

Дженифър Лопес. Снимка: Reuters

В шоубизнеса има дами, на които винаги ще се възхищаваме. Не само заради това, което правят в своята област, но и за начина на живот, който водят и благодарение на който изглеждат забележително с всяка изминала година. Такива примери са Джулия Робъртс, Шарън Стоун, Хали Бери. Нека не забравяме и Дженифър Лопес, която преди дни навърши 49 и изглежда прекрасно.

На какво дължи младежкия си вид и какво можем да заимстваме като идеи за нашия начин на живот?

Това, което никога не включва в менюто си са преработените храни. Освен това, почти всичко, което консумира певицата е органично. Един нейн обяд може да включва сьомга и зеленчукова салата. Сред любимите ѝ зеленчуци са броколи, чушки, зеле кейл, тиквички овкусени с винегрет, малко сирене и печени тиквени семки.

За вечеря Лопес консумира отново протеин „Харесва ми свинско и пилешко, особено в пуерторикански стил!“ – споделя тя.

Дали огладнява между храненията? Да, и за тези моменти, нейните малки закуски също са съобразени. Те са вкусни, здравословни, като пресен плод или зеленчук.

Въпреки че обича шоколад, шоколадов чипс, бисквити и сладолед, споделя, че успява да не се изкушава с тези лакомства. Освен това, Дженифър Лопес не пие, не пуши и от години не консумира кофеинови напитки.

Идеалната си фигура дължи на екип, който се грижи за това. От изготвянето и приготвянето на хранителния план, до треньорите, които извайват не само нейното, но и телата на Гуинет Полтроу и други холивудски знаменитости.

Ако следвате певицата в профила ѝ в Инстаграм, ще видите че тя често споделя снимки и видеа за това как преминават тренировките ѝ. Упражнения с тежести за задни части, тичане по стълби и какво ли още не.

Свързани статии

Как кожата ѝ изглежда толкова гладка и сияйна? „Рядко се излагам на слънце, но когато го правя, нанасям слънцезащитни продукти.“ – казва Лопес. Друга причина да не консумира алкохол и да не пуши е грижата за кожата ѝ. „Това наистина разрушава кожата ви, докато остарявате.“

Как се бори с глада? Споделя, че в менюто ѝ често присъстват протеинови шейкове, които я засищат за дълги часове. Така например за закуска може да си приготви такъв шейк с кисело мляко, малко мед и боровинки.

Коментирай