Здраве и красота

Тайните за красота на Дженифър Лопес

Зашеметяващо бляскава кожа и момичешка свежест

17.08.2018г. / 09 48ч.
Илияна Николова
Снимка: Instagram/ jlo

Снимка: Instagram/ jlo

Във време, в което всякакви размери, черти и форми на тялото могат да бъдат счетени за секси, феноменалната Дженифър Лопес доказва, че нейната красота е всепризната и неувяхваща вече две десетилетия, откакто светът се влюби в нея.

Още от 1999 година, когато дебютният ѝ албум „On the 6”, донесъл ѝ световна слава, оглави класацията Billboard Hot 100 до днес, Джей Ло изглежда фантастично и всички се чудят как го постига. 

Тайните на Клеопатра за красиви кожа и коса

Джени от квартала не спира да блести, въпреки че през тези години тя не престава да се занимава с музика, да прави световни турнета, да снима филми и да отглежда близнаците си. Пуерториканската красавица изглежда все така млада, сякаш е неподвластна на времето. 

Кои са нейните съвети за красота?

„Играйте си с грима“ - Кевин Оукоин

 
Според първия ѝ гримьор Кевин Оукоин, играта с грима е най-лесното, което можете да направите и в което се кълне самата Дженифър. 

„Гримът се съобразява в зависимост от чувствата ви в момента и това, което смятате да облечете. Можете да правите всякакви луди неща с лицето си и ако не ви хареса, да започнете отначало“, казва Джей Ло пред InStyle. 

7 малки тайни за красота от Кейти Пери

Дженифър е израснала в Бронкс и стилът ѝ до днес е силно повлиян от този факт. Тя обожава да носи характерните за живеещите латино момичета в този квартал високи конски опашки и кокове.

Една от най-отличителните ѝ прически е полувързаната-полупусната конска опашка с вълнообразни кичури, спускащи се по раменете. Съвършеният овал на лицето ѝ е много подходящ за тази прическа. 

Сутрешни тренировки 

 
Една от тайните на красотата на Джени са ежедневните упражнения рано сутрин, които я правят така младежки сияеща и до днес. 

Пред Harper`s Bazaar тя споделя, че тренировките я правят енергична, щастлива и я поддържат силна. 

10 бюти тайни от древността, които правим и днес

Един от най-важните съвети, които самата тя желае да предаде на дъщеря си е, че една жена преди всичко трябва да уважава себе си и красотата си, за да очаква уважение от другите. 

Хидратиране 

В свое гостуване в шоуто на доктор Оз Дженифър Лопес споделя, че една от тайните ѝ за красота и блестяща кожа е доброто хидратиране. 


„Вярвате или не, това поддържа теглото ви и помага за отслабване. Мен ме кара да се чувствам добре. Почти през целия ден основната течност, която приемам, е вода“, казва тя. 
 

Ежедневна медитация 

Красотата наистина идва отвътре. Джей Ло вярва истински в медитацията. 

„Дори не осъзнаваме колко дълбоко обзети сме от негативни емоции през цялото време. Повечето от тях идват от подсъзнанието“, споделя още тя пред доктор Оз. „Когато се научих да им обръщам внимание, аз ги промених. Казвах си „благодаря ти, мое съзнание, че ми изпращаш тези мисли, но съм си добре и без тях, поне се опитвам“. 

През юли 2019 година Дженифър Лопес ще навърши 50 години и сме сигурни, че начинът, по който изглежда, ще продължава да спира дъха ни. 

Снимки: Instagram/ jlo

Коментирай