Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, сподели емоционално послание в профила си във Фейсбук, в което признава, че не разбира философията на ботокса и обича всяка своя бръчица. Поводът за тази публикация, според думите на президентшата, е новина, която видяла в нюзфийда си и е провокирала нейната реакция.

Публикуваме текста от статуса на първата дама, който тя е споделила към видеоклип на песента на AC/DC „Rock or Bust“:

„Днес за мен беше един невероятно хубав ден. Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил трагичен – повече или по-малко.

Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя новина те завари неподготвен.
Моите ме отведоха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи... Видях днешния изгрев, дишах, смях се с приятели, посрещнах залеза. И днес. А други нямаха този късмет...
Не разбирам философията на ботокса и всички подобни. За мен всяка бръчица ми показва, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции – без значение смях или сълзи.

Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!“