Здраве и красота

Подаръци, красота и здраве за един от най-хубавите и топли празници в годината

Вижте предложенията с невероятните органик масла The Rose Tree

17.12.2018г. / 15 41ч.
Аз жената
Подаръци, красота и здраве за един от най-хубавите и топли празници в годината

Направете своя избор за чиста и здрава кожа, с невероятните органик масла The Rose Tree. Продажбата им в България е ограничена и не можете да ги намерите навсякъде.

Не пропускайте да зарадвате себе си и близките си с Коледните ни подаръци, подбрани и комбинирани с много любов за Вас.

Вие също можете да направите своята комбинация от продукти като използвате кода за 30% отстъпка с текст „tialotobg“, който е приложим при онлайн поръчка от категориите:

1. Грижа за лице


2. Грижа за тяло


3. Почистване на лице и тяло

За да имате здрава, изчистена, подхранена и лъчезарна кожа изберете натуралната козметика с чисти етерични масла от природата, които са подходящи за Вашия тип кожа.

Не вярвайте сляпо на рекламираните продукти, които правят чудеса – може да подобрят, изгладят част от фините бръчици и да направят кожата ви по-мека, но няма да Ви трансформират и да изглеждате с кожа на 13-годишно момиче. Нито един продукт няма да промени живота ви за една нощ. По-гладка кожа за 30 секунди? Изчезващи бръчки? 99% от жените мислят, че кожата им изглежда 10 години по-млада – въз основа на пазарна извадка от цели 12 човека!

Не се съблазнявайте от лъскавата луксозна опаковка и усмихната дама зад щанда, четете добре етикетите!

Растителните масла са магически чрез техните различни свойства ще можете да балансирате чувствителната или дехидратирана кожа.

Много от нас имат все по-чувствителна кожа и страдат от алергични реакции, екзема, изсушаване и др.

Повечето от клиентите ни идват при нас, с желание за промяна, да използват истински съставки и да разберат точно какви са, както и да са сигурни, че те не са опасни или токсични. Най-хубавото е, че те остават удивени от разликата – чиста, ефективна и естествена грижа за кожата.

Фокусираме се изключително върху съставките, които всъщност правят разликата. Харесват ни органичните. Харесват ни чистите съставки. И определено ги предпочитаме без пестициди!

Желанието ни е да Ви предоставим най-чистия продукт, така че не е нужно вие да се безпокоите за това, използвайте ги с удоволствие и се насладете на естествените благоуханни аромати на природата.

Британски лукс за натурална красота, предназначен за съвременни жени, които искат да изглеждат и да се чувстват невероятно в днешния забързан начин на живот!

Коментирай
Здраве и красота