Здраве и красота

Samsung представя три нови преносими устройства за балансиран и свързан живот

Линията Galaxy за преносими устройства се разширява с Galaxy Watch Active, Galaxy Fit и Galaxy Buds

27.03.2019г. / 13 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Samsung

Снимка: Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. представи новата си гама от преносими Galaxy устройства: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit / Galaxy Fit e и Galaxy Buds. Смарт часовниците и безжичните слушалки са създадени да отговорят на различния ритъм и начин на живот на потребителите: от тези търсещи хармония в ежедневието, до онези, които се нуждаят от допълнителна мотивация. Новите преносими устройства правят постигането на всички цели още по-удобно, стилно и забавно.

„Потребителите все по-често поставят цялостното си благосъстояние в центъра на своя живот и решенията, които взимат. Именно затова търсят преносими устройства, които улесняват ежедневната им активност“, каза DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на отдела за IT и мобилни комуникации в Samsung Electronics. „Всеки има свой начин да преследва целите си. Вълнуваме се да представим новата ни линия за преносими устройства, които се вписват безпроблемно в живота ти и допълват личното ти пътешествие към по-здравословен начин на живот.“

Galaxy Watch Active: Стилът среща спорта

За модерните потребители, които искат да живеят по-здравословно всеки ден, Galaxy Watch Active е толкова умен, колкото и красив. Съчетаващ премиум характеристики, сравними с тези на Galaxy Watch, Galaxy Watch Active идва с нов спортен дизайн: тънък, лек и гъвкав. Той улеснява поддържането на балансиран, здравословен и хармоничен начин на живот, а атрактивният, минималистичен дизайн прави навигирането по-лесно от всякога. Може да избираш между различни стилни визии на екрана и спортни каишки в различни цветове, за да съответства на твоя собствен уникален стил.

Следенето на физическата активност всеки ден е нещо повече от просто проследяване на фитнес показатели. Galaxy Watch Active използва холистичен подход за наблюдение на всичко, което е важно. Той проследява упражненията, съня, стресовите и здравните характеристики, което го прави отличен личен треньор. Той съчетава най-доброто от наследството на Galaxy с подобрени възможности за спортуване и поддържане на форма.

Мониторинг на кръвното налягане: Ново за преносимата линия устройства, Galaxy Watch Active предоставя по-интелигентно проследяване на кръвното налягане от китката. My BP Lab – приложение, разработено съвместно с Университета на Калифорния, Сан Франциско (UCSF), може да изтеглиш директно на Galaxy Watch Active, за да следиш кръвното налягане и цялостното си физическо здраве всеки ден.

Ежедневно спокойствие: Управлението на стреса сега е по-лесно със Stress Tracker на Galaxy Watch Active, който поддържа нивото на стреса ти под контрол и те насочва към дългосрочно добро здраве. Можеш да започнеш дихателни упражнения директно от стрес приложението, за да се върнеш обратно към балансирания живот.

Лесно проследяване на фитнес дейностите: Избери твоята дейност и започни. Толкова е лесно. Galaxy Watch Active разпознава автоматично, когато тичаш, караш колело, гребеш, използваш крос тренажор или започваш силова тренировка. Можеш ръчно да настроиш и проследиш 39 дейности, да задаваш дневни цели и да следиш напредъка си.

Galaxy Watch Active обогатява начина ти на живот и разширява възможностите ти да използваш свързани устройства, благодарение на Galaxy екосистемата. Той е съвместим с Android и iOS и предлага коучинг в реално време, проследяване на дейността на закрито и открито, както и популярни приложения от трети страни – включително Under Armour, Spotify и Strava. Можеш да използваш гласа си за управление на Galaxy Watch Active с гласовите възможности на Bixby, които ти позволяват да осъществяваш повиквания или да изпращаш съобщения, без дори да вдигаш телефона си.

Galaxy Fit и Galaxy Fit e: Всекидневен фитнес за всеки

Създаден за всички фитнес ентусиасти, от любители до професионални спортисти, Galaxy Fit и Galaxy Fit e подкрепят активния начин на живот. Тънки и леки, тe са лесни за съчетаване и удобни за носене през цялата седмица. Тънките и модерни Galaxy Fit и Galaxy Fit e ти предоставят лесно и интуитивно проследяване, за да постигнеш фитнес целите си.

Galaxy Fit и Galaxy Fit e автоматично засичат дейността ти, когато ходиш, бягаш, караш велосипед, подреждаш, или започваш обща силова тренировка. Освен това, ръчно можеш да избираш от повече от 90 различни дейности в приложението Samsung Health на твоя смартфон, а Galaxy Fit / Galaxy Fit e автоматично ще започне да проследява избраната тренировка. С подобрен анализ на съня и интелигентно управление на стреса, може да наблюдаваш състоянието си по всяко време на деня.

Galaxy Fit и Galaxy Fit e са лесни за взаимодействие в движение, благодарение на прост и интуитивен UX. Можеш да получиш съобщения или нотификации за обаждания, или да синхронизираш различни приложения със смартфона си – като алармата, календара или времето. Когато пътуваш до нова часова зона, твоят Galaxy Fit автоматично ще покаже двоен часовник, за да те улесни в управлението на графика. И двете устройства са водоустойчиви до 5ATM, така че лесно могат да дойдат с теб под душа или в басейна.

Galaxy Buds: твоят верен спътник в начина ти на живот

Galaxy Buds са най-добрите безжични слушалки за тези, които искат безпроблемно и свързано изживяване в движение. Със своя истински комфортен дизайн и компактен размер, осигуряващ лесен контрол, ясен и чист звук, те са ежедневният спътник в ухото ти, създадени специално за твоя начин на живот.

Galaxy Buds предоставят изключително усещане със звук от AKG. Подобреният Ambient Sound ти позволява да чуваш обкръжението си ясно, дори когато слушалките са в ушите ти. Така оставаш наясно със заобикалящото те, дори когато говориш по телефона или слушаш любимите си мелодии. Превъзходният звук се простира дори до гласа ти. Адаптивният двоен микрофон използва един вътрешен микрофон и един външен във всяка слушалка, така че да те чуват ясно и силно, без значение дали говориш в шумна или тиха среда.

Galaxy Buds са с теб по цял ден, с до шест часа Bluetooth стрийминг и до пет часа разговори. Освен това, компактният им калъф има заряд до още седем часа и дава на Galaxy Buds (1.7 часа)= може да се каже и "100 минути" работа при 15-минутно бързо зареждане. С безжичното зареждане и възможност за прехвърляне на заряд от устройство на устройство, можеш да осигуриш бързо зареждане от Galaxy S10, най-новият смартфон на Samsung.

Galaxy Buds също така се интегрират с Bixby на най-новите мобилни устройства на Galaxy, така че можеш бързо да активираш твоя интелигентен помощник без дори да докосваш телефона си. Просто използвай гласа си, за да осъществяваш повиквания, да изпращаш текстови съобщения или да проверяваш батерията на слушалките. За повече информация относно Galaxy Watch Active, Galaxy Fit / Galaxy Fit e и Galaxy Buds посетете: Samsung

Advertisement

Коментирай