Здраве и красота

Какво събра Силвия Кацарова, Дидо от Д2 и рапъра Дули на една сцена?

Може би екстравагантен музикален проект? Не! Или поне не съвсем!

02.10.2020г. / 09 00ч.
Аз жената
Снимка: Абофарма

Снимка: Абофарма

Какво събра на една сцена голямата поп и рок певица Силвия Кацарова, рокаджията Деян Каменов, по-известен като Дидо от Д2, рапъра, повелител на „айляка“ Дули и DJ-я на група СкандаУ – DJ Мати? Може би екстравагантен музикален проект? Не! Или поне не съвсем!

Освен ако през последните 2 седмици не сте живели под камък или в дълбока и отдалечена от света пещера, без достъп до радио, телевизия и интернет, навярно сте чули, или дори вече си припявате „Понеделник, Магнезий... Вторник, Магнезий...“

Когато събереш на едно място обичани от всички поколения артисти, добавиш към тях обикновения човек, който срещаш всеки ден във фитнеса, в парка или в магазина, дадеш воля на невероятния ентусиазъм и положителна енергия, която струи от всички „герои“ на снимачната площадка, и прибавиш в микса най-продаваната хранителна добавка с магнезий в България, резултатът няма как да не е запомнящ се!

Запомнящ се за нас, екипът на Абофарма, който се потопи в магията на създаването и заснемането на клипа, запомнящ се и за вас – зрителите и слушателите, които вече си припявате: „Понеделник, Магнезий... Вторник, Магнезий... Абофарма Магнезий..“

Идеята за мотото „Пак си в играта с Магнезий + В комплекс от Абофарма“ се роди в резултат на желанието ни да създадем един забавен продукт, който да бъде глътка свеж въздух сред многото рекламен шум и да провокира усмивки и тананикане. Все пак „който пее, зло не мисли...“, а усмивката и смехът, те просто са здраве!

За нас това не беше просто един работен ден, а ден пълен с емоции и забавление. Доказателство за това, че всички участници в рекламния клип ползват Магнезий + Б комплекс, беше невероятният им ентусиазъм, който си пролича в енергията, с която изпълняват ролите си дубъл след дубъл под изгарящото августовско слънце.

Емблемата на българската поп и рок музика Силвия Кацарова не спря да се снима – дубъл след дубъл, след дубъл... с неизчерпаемата си енергия и желание да се получи перфектният кадър. Невероятният професионализъм на Силвия се открои в нейния отказ да си тръгне от снимачната площадка, докато лично не се увери, че е запечатано най-доброто. Освен че беше очарователна в своя перфекционизъм, Силвия озари снимачния ден и със своята неподправена усмивка и топлина.

Фронтменът на една от най-обичаните родни рок групи – Дидо пък, противно на своя имидж на лошо момче, се оказа изключително скромен и в същото време забавен човек. Той показа завидни актьорски умения и беше готов по воайорски да наднича иззад храстите на Maxi Комплекс Секвоя до постигане на заветната цел.

Дули! А какво да кажем за Дули, освен че където е купонът, там е Дули, а където е Дули, там е купонът! Актьор, музикален изпълнител, инфлуенсър, фитнес ентусиаст... Дули е абсолютното откритие! Мултиталантлива и харизматична личност, способна да задържи вниманието на хората върху себе си... и върху „Магнезийй оот Абофармаааа!“

За никого, който познава изпълнителя на култовата песен „Бича си айляк“ не е изненада, че Дули е изключително позитивен и работлив човек, а усмивката, която не слизаше от лицето му след безбройните дубли под парещото слънце, беше абсолютното доказателство за това. Той разсмиваше целия екип и по време на обяда и паузите за освежаващи напитки. Явно и „биченето на айляк“ взима своите жертви – августовските слънчеви лъчи не пощадиха Дули и след дългия снимачен ден, той изгоря ужасно на шапка, което предизвика нови изблици на смях сред екипа и „героите“ в рекламата.

А всъщност, главните герои в рекламата не са безспорно най-популярните личности сред групата – Силвия Кацарова и Дидо. Известните и обичани родни  артисти тук са поставени в нетипични за тях второстепенни роли в сюжета на клипа.

Главният герой в рекламата си ти! Да, ти! 30-годишно момиче със син клин и бели кецове, служителка в консултантска фирма, майка ѝ, фитнес мацката, която не пропуска тренировка (нито селфи за Instagram), мъжът с наднормените килограми, който все започва фитнес... от утре, нацепеният фитнес маниак, който носи сак, пълен с хранителни добавки, бременното момиче, което поддържа форма, мъж на средна възраст, вечният купонджия  DJ Мати.

Докато „обикновените“ хора тренират, забавляват се и се самомотивират, Силвия и Дидо надзъртат с нескрито любопитство и си казват: „какво правят те?“, „искам и аз“, „искам и аз в играта“.

Освен перфектната екипна работа и безкрайният позитивизъм, не липсваха и онези особености на деня, които му придават допълнителен чар и го превръщат в неповторим. Такъв беше моментът, в който всички чакахме слънцето да напече, за да се получат „хубавите“ цветове и многобройните молитви за сухо време, лишено от облаци и дъжд.

Използваме момента да благодарим и на продукцията – нищо от това нямаше да се случи без изключителния ви професионализъм!

Сигурни сме, че и ти вече разбра!

Пак си в играта с Магнезий + В комплекс от Абофарма

Коментирай