Здраве и красота

Смути за всяка зодия

За повече здраве

06.01.2021г. / 15 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни: Смути с манго и ядки

Романтичните Везни винаги успяват да бъдат гъвкави, според ситуацията, в която се намират. Те харесват лукса, хубавото, а това се отнася и за храната, която консумират. Какво смути е подходящо за Везните? В блендер към натурално кисело или прясно мляко, може и ядково, добавете горски плодове, според това какви има на пазара, манго/праскова, шепа сурови ядки, ленено семе, малко сок от нар.

Цветни храни, подхранващи кожата

Скорпион – Смути с аромат на ванилия и канела

Основната черта на Скорпионите е, че те имат много мистериозен характер, но пък са най-сексуалният знак в зодиака. Също така се отличават с дълбока емоционалност, ето защо се нуждаят от нещо, което да поддържа желанието им за секс и доброто им настроение, нещо като ванилия и канела. Комбинирайте в блендер кисело мляко с бадемово мляко с ванилия, малко банан, щипка канела, ягоди или сини боровинки, няколко сурови бадема.

Стрелец – Смути за енергия

Търсещият свобода и прям Стрелец, обича да изследва света, да пътува, винаги да е активен. За него спортът е от голямо значение, както и балансираното хранене, което му помага за активността, която толкова търси. Нуждае се от смути, което да го освежи и да му помогне да бъде енергичен. Комбинирайте мляко от бадеми с бейби спанак, горски плодове, банан, малко парче авокадо, ленено семе, семена от чиа.

Коментирай