Здраве и красота

Смути за всяка зодия

За повече здраве

06.01.2021г. / 15 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Козирог – Смути с кокосово мляко

Основната черта на Козирозите е, че те са търпеливи, но пък са склонни често да се съмняват. За тях работата е от голямо значение, затова се нуждаят от напитка, която да им осигурява важни витамини, минерали и да ги поддържа сити за по-дълго време. Комбинирайте в блендер кокосово мляко с ½ банан, 2 с. л. овесени ядки, семена от чиа, ванилова есенция или няколко зрънца от ванилова шушулка, ако имате.

Смути съставки, от които се отслабва

Водолей – Смути с тъмен шоколад

Водолеите са много независими, изобретателни и харизматични. Хубаво е тяхното смути да включва повече източници на антиоксиданти, които да се грижат за здравето на сърцето, кожата. Към бадемово мляко или друго ядково, добавете черен шоколад с високо съдържание на какао, ядков тахан, сини боровинки или други горски плодове, а може и микс, семена от чиа.

Риби – Смути с лешници

Рибите виждат добрата страна на хората, събитията. По природа, родените под този зодиакален знак са лесно приспособими. Може да опитат смути, което да си приготвят с малко банан, шепа сурови лешници, натурално какао на прах, ленено семе, 2-3 фурми и ядково мляко. Невероятно вкусна комбинация.

Снимка: pixabay

Коментирай