Здраве и красота

Кой е любимият козметичен продукт на гримьора и инфлуенсър Кирил Гуцов

Водещият инфлуенсър зарадва почитателите си със свой собствен бюти продукт

05.10.2021г. / 12 48ч.
Аз жената
Снимка: Ayan/Кирил Гуцов.

Снимка: Ayan/Кирил Гуцов.

Един от най-популярните гримьори и инфлуенсъри у нас Кирил Гуцов, зарадва почитателите и последователите си с още една новина, а именно неговият собствен козметичен продукт – маска за лице. Гримьорът, който е разкрасявал лицата на много от родните звезди, отдавна мечтае да сбъдне този свой проект и ето, че вече е факт. На пазара е неговата маска за лице, създадена в партньорство с Ayan.

Възстановяващата маска за лице Ayan Royal Purple Reboot маска за лице By Kiril Gutsov е интензивно подхранваща, хидратираща и ревитализираща маска, формулирана с AHA комплекс от плодови киселини, витамини и богата на антиоксиданти. С чудесна пухкава, кремообразна текстура за възстановяване, изравняване и озаряване на тена на кожата.

Ето какво разказа пред Az-jenata.bg Кирил Гуцов за продукта, как е създаден и защо според него е задължителна част от нашата бюти рутина.

Как се появи идеята за създаване на твой козметичен продукт и защо реши да е маска за лице, а не крем?

Реших да е маска за лице, защото маските са онази специална грижа, която храни кожата с много наситени съставки и подхранва определени нужди. Такава е и Royal Purple, тя засилва кръвообращението и прави кожата по-сияйна.

Каква е твоята роля за създаването на маската и как се спря именно на тези съставки?

Пеперуденото цвете е съставката, която успокоява и насища с влага кожата. Хибискусът има изглаждащо действие, подобно на ботокса прави линиите незабележими. Комплексът от плодови AHA ексфолира, без да се усеща раздразнение, така дори чувствителната кожа става гладка и дишаща. Ниацинамидът регулира омазняването на кожата. Добавеният сквалан е хидратант, който носи усещането за комфорт на кожата. Това са и любимите ми съставки в козметичната индустрия.

Каква е символиката на цвета на маската, защо избра да е лилав?

България е много богата на различни храни за кожата, грешката на производителите е, че винаги вървят в насока, която прави тези съставки скучни. Лилавото е моят любим цвят и намирам всеки продукт, който е цветен за интересен.

Другата символика идва от името Royal – лилавото в първата ми палитра, а Purple е цветът, с който най-много обичам да работя.

Колко често може да се нанася маската?

Така е създадена, че може да се ползва много малко количество като нощен крем. Нанесена върху цялото лице, ако попие се попива със салфетка или кърпа. Остане ли филм, който не е попил, се отмива. Това е принципът на този тип маска – сам да избереш колко ще ти е добре.

Мислиш ли в посока следващ козметичен продукт? Може би серия от маски за лице или нещо друго?

Още ми е много вълнуващо и съм благодарен на Ayan за това, че сбъднаха една моя мечта. Да знам, че съм допринесъл за създаването на толкова красив козметичен продукт е адреналин, който все още ме държи. Все още се радвам на успеха на този продукт, давате ми хубава идея за серия от маски.

* * *

Кирил Гуцов участва в няколко епизода на влога на Az-jenata.bg „Ето как“. Във видеата можете да чуете негови полезни и интересни съвети за грим и грижа за кожата:

Влог Ето как: Епизод 7 Мисия "Направи ме красива" (Видео)

10 съвета за идеален грим през есента (Снимки и видео)

Коментирай