Здраве и красота

3 типа есенен грим

Вижте какви цветове и комбинации ще бъдат модерни

21.10.2021г. / 13 19ч.
Аз жената
3 типа есенен грим

Есента настъпи, а с нея и новите тенденции в прическите и грима. Въпреки че летният сезон с високите температури приключи, атмосферата в грима все още е гореща. Вижте какви цветове и комбинации ще бъдат модерни!

Цветовете в природата могат да послужат за вдъхновение за създаване на ежедневния грим, изпълнен в нюанси на кафяво, зелено и лилаво. Освен тях може да включите и доза нестандартен щрих като добавите златно и розово, които ще придадат закачлив акцент на визията. Ето и кои са трите наши предложения за есенен грим.

Плодова комбинация

Добре познатите и харесвани интензивни, сочни цветове в есенния вариант ще изглеждат красиво на лице със загар. Използвайте нюанси на череши, ягоди, малини и боровинки, каквито ще откриете в изобилие в каталога на Golden Rose. Можете да ги комбинирате с кафяви и бежови. Не се страхувайте да използвате силни тонове - това е най-доброто време за експерименти.

Ще намерите много палитри с готови комбинации от плодови пигменти, които ще ви помогнат да създадете модерен грим. Не забравяйте за силно подчертаните мигли със спирала и очна линия с цвят на плод или в класическо черно. За устните използвайте нюд, бежово или бледо розово червило. За най-добър резултат заложете на червило 2 в 1, което придава цвят и интензивно хидратира.

Важно: такъв грим изисква идеално гладък и равномерен тен. Затова ви трябват покривен фон дьо тен, коректор и пудра. Може да използвате стик-хайлайтър или руж, за да подчертаете скулите. 

Луксозно злато


Есента е чудесно време да посегнете към този цвят, защото той чудесно подчертава летния загар и придава свежест на лицето. Този сезон блестящият грим не е запазен само за вечерта. Започнете с основа, която не само ще скрие несъвършенствата, но и ще удължи трайността на вашия грим. Нанесете фон дьо тен, а когато имате нужда да коригирате недостатъци, използвайте коректор. Приложете бронзант около носа, отстрани на челото и под скулите. За клепачите използвайте златисти и кафяви сенки. Не забравяйте за черната очна линия и сгъстяващата спирала. За да има баланс оставете устните в нюд нюанс.

Свежестта на ружа


Завършването на грим с руж може да изглежда очевидно, но се оказва, че малко жени използват този трик. Не пропускайте тази стъпка, защото с негова помощ лицето изглежда свежо и подмладено. И тъй като вече няма правила в грима, ружът може да се използва съвсем спокойно и върху клепачите и устните, давайки ефект на сценичен грим, идеален за специални събития. Основата за тази визия е, както и в предишните предложения, безупречният тен. Нанесете фон дьо тен, коректор, пудра и хайлайтър, за да създадете перфектна среда за доминиращия нюанс. Време е за драпинг, т.е. розово контуриране. Най-добре е да изберете два пигмента от една и съща палитра: използвайте по-светлия за изпъкналите части като линията на челюстта, брадичката и шията, а по-тъмния за скулите. Също така, нанесете цвят върху клепачите (можете да използвате драпиращата палитра) и по линията на миглите с очната линия. Завършете грима си с черна спирала и подчертайте устните си с розово матово червило.

Което и от предложенията ни да изберете, резултат винаги ще е страхотен.

Коментирай