Здраве и красота

Дизайни в маникюра за пролетта

Красиви идеи за вашите нокти

03.03.2022г. / 06 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пролетта винаги ни вдъхновява. Рязко сменяме цветовата гама в гардероба си, но ще помислим и за красиви идеи за своя пролетен маникюр. С какви акценти ще декорираме ноктите си?

Цветен френски маникюр

Дамите, които харесват френския маникюр, но искат да го разнообразят, биха могли да добавят цветни линии, флорални мотиви, да изменят леко ъгъла на линиите. Цветният френски маникюр може да е комбинация между два или повече цвята, според желанието ви. Тук може да видите няколко идеи за различни френски маникюри.

Вълни върху ноктите и райе

Кривите линии, когато са направени подходящо може много да напомнят за морето, небето, дъгата. Винаги може да добавите малко златен блясък, да преливате няколко цвята, които дори не е задължително да бъдат в синята или зелена гама.

Райето е друг акцент в пролетния маникюр, който няма да пропуснем да добавим върху ноктите си. В зависимост от цветовите комбинации и останалите елементи, с които се комбинира, той може да напомня за забавленията край морето, които ни очакват.

Различни дизайни на всеки пръст

Артманикюрът винаги е различно красив. При него възможностите са безкрайно много, защото могат да се комбинират принт, камъни, с оригинални щампи или рисунки. Да има повече от два цвята.

Флорални нокти и пеперуди

Флоралните маникюри винаги ще са актуални, без значение от сезона. Към цветята могат да се добавят линии, точки, геометрични форми. Пеперудите са друг разкош, който ни напомня за пролетта. Те също могат да бъдат изобразявани върху ноктите по различни начини. Тук може да видите няколко идеи.

В галерията ни може да разгледате няколко красиви идеи за пролетни дизайни в маникюра.

Коментирай