Здраве и красота

Кое може да провали перфектната среща?

18.05.2022г. / 11 08ч.
Аз жената
Кое може да провали перфектната среща?

Познато ли ти е онова приятно чувство на вълнение и очакване преди среща с любимия или пък дълго жадувана вечер по женски? То често е свързано с редица приготовления и неизменните въпроси – какво да облека, изглеждам ли достатъчно добре, как да съм наистина неотразима…?

Със сигурност ти е позната и онази приятно-трескава подготовка преди това – да помислиш за грима, прическата си, облеклото и обувките, за да бъде всичко наистина съвършено.

И така – моментът наближава. Предвидила си всичко – тоалетът ти е „изпипан“ до последния детайл, а ти си в целия си блясък и се чувстваш фантастично. Очертава се перфектна среща, защото си помислила за всичко и всичко е прекрасно – от визията ти до времето навън. Тогава обаче се появява ТОЙ и заплашва да провали приятното ти прекарване.

Как е възможно?! Защо точно сега?! ЧРЕВНИЯТ ДИСКОМФОРТ може да осуети напълно плановете ти за фантастична среща. Не му позволявай!!!

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OA_CQ_SXVQM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Бъди подготвена за всяка ситуация с Флора 8. Симбиотик с доказано благотворно действие за здрава и балансирана чревна флора. Флора 8 от ABOPHARMA съдържа комплекс от пробиотици и пребиотици, като доставя 8 милиарда бактерии от два специално подбрани щама. Подходящ за всекидневна употреба, не само поради благотворното си действие, но и поради неустоимата наслада от завладяващия му вкус на крем карамел.

Флора 8 повлиява благоприятно състоянието на чревния тракт при редица нарушения на функциите на храносмилателната система. Сред тях са така неприятните запек, подуване, болка, газове и диария. Не на последно място Флора 8 стимулира имунитета на организма и благоприятства възстановяването при прием на нестероидни противовъзпалителни лекарства.

Подходящ е и по време на диета или постене, не съдържа захар, мляко, глутен, ГМО, консерванти и оцветители.

А най-хубавото е, че можеш да приемаш Флора 8 навсякъде и по всяко време без вода, защото се предлага в удобна форма – индивидуални сашета за директна консумация и изключително лесен прием.

С Флора 8 чревният дискомфорт не може да провали плановете ти. Чувствай се ФЛОРАСТИЧНО, защото без чревен дискомфорт настроението ти винаги ще е фантастично!

*Отстъпката важи при онлайн поръчка от Remedium.bg до 31.05.2022

Купи онлайн с -15% отстъпка – ТУК!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Читател ( преди 1 година )
До lord_satan: Пък може на някои читатели банерите да са по-досадни от обикновен текст.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
lord_satan ( преди 1 година )
защото трябва да направим реклама чрез *** статия, вместо да сложим един банер като нормалните сайтове.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Зорлия ( преди 1 година )
Ама защо само за жени е това, на мъжете не им ли се случва остра нужда от 00?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар