Каква е тайната на младостта?
Стресът, вредните фактори на околната среда, нездравословният ни начин на живот- малко движение и неправилно хранене, водят до сигнали, които ни напомнят за биологичното остаряване. Бръчки, сив тен на кожата, намален тонус, чувство на безпокойство и умора, намалена сексуална функция, повишени телесни мазнини, отслабена имунна система......Как да си помогнем?

В лабораториите на американската фирма Newton Everett  разработиха цялостен системен подход за Подмладяване. Той е много популярен измежду холивудските звезди, които са в постоянна борба за красиво тяло и млада кожа.
Изследванията направени в университета във Вирджиния  установиха, че Изотропин повишава плътността и еластичността на кожата, като намалява бръчките. Като “страничен”ефект, но най-бързо забележим, учените са установили загубата на тегло и намаляването на телесните мазнини най-вече в абдоминалната област.
Продуктът дава добри резултати като процентно изражение 40 % подобрение в сексуалните функции както при мъжете, така и при жените.
Последните изследвания сочат, че Изотропин подобрява паметта, помага за справяне с ефекта от алкохола и остаряването.
Терапията с Изоптропин най-общо води до подобряване на здравословното състояние, жизненост и засилва обмяната на веществата.
Изотропин дава повече енергия. Подобрява иммунните функции на организма. Уникалната ефервесцентна форма на доставяне на активните съставка гарантира бързо абсорбиране на най-мощните съставки за подмладяване и запазването на активните съставки от агресивната среда на киселинните стомашни сокове. За онези, които не обичат приема на течности, Изотропин е наличен и под формата на капсули. 
Препоръчителният прием на продукта е за курс от 3 месеца един до два пъти годишно.

Освен Изотропин, друг интересен продукт в арсенала против стареене, който  вече се внася в България, е Радианс на английската фирма Хелт Ейд. Продуктът съдържа в чист вид 100% морски колаген, който е допълнително обработен-хидролизиран с цел по-добро усвояване. 
Колагенът е основният структурен протеин на съединителната тъкан и е важна част от косата, кожата и ноктите. С възрастта способността на тялото да възстановява съединителната тъкан и да поддържа хидратацията, намалява. Веднъж достигнали 25 годишна възраст, количеството колаген намалява с 1.5% с всяка следваща година. Това означава, че на 40 год. ние вече сме загубили една трета от първоначалното количество. Резултатаът е, че кожата губи еластичността си и започва оформянето на бръчките. Въпреки че съществуват различни локални форми- кремове и лосиони с колаген, най-ефективният начен да  се замести загубеният колаген е или чрез скъпи и неудобни инжекции или вътрешно под формата на таблетки. Радианс таблетки доставя на организма незаменимия колаген, който подпомага здравината и структурата на косата, здравината на ноктите и подобряват еластичността и структурата на кожата.
Хиалуроновата киселина на Хелт Ейд е също друго много достъпно средство за подобряване хидратацията на кожата и заличаването на бръчките. Хиалуроновата киселина е широко известна като средство за локално попълване на бръчки. С възрастта синтеза и в кожата намалява и тя се пренасочва от епидермиса към дермата, което прави кожата да изглежда по-суха, тънка и да се сбръчква. Приета под формата на таблетки, Хиалуроновата киселина се приема по 1 до 2 
таблетки дневно след хранене. Продуктът Хиалуроновата киселина на Хелт Ейд е с най-достъпна цена на българския пазар и с най-висока концентрация на активното вещество в таблетката. Курсът на месечната терапия е около 20 лв.

Така че вече имаме избор-решението е наше дали да направим най-важната инвестиция – в себе си, в собственото си здраве и красота. С напредването на технологиите и медицината, тези продукти са вече достъпни за всички.

В 21 век вече сме способни да удължим младостта.
Търсете продуктите в аптеките!
Без рецепта!
За повече информация – Вита Фокус ООД,
тел. 9816928, 0899 45 55 55
www.vitafocus.net