Здраве и красота

Новата генерация жени над 35 години – модерни, млади и жизнени

11.05.2009г. / 09 44ч.
Аз жената
Новата генерация жени над 35 години – модерни, млади и жизнени

Каква е тайната на младостта?
Стресът, вредните фактори на околната среда, нездравословният ни начин на живот- малко движение и неправилно хранене, водят до сигнали, които ни напомнят за биологичното остаряване. Бръчки, сив тен на кожата, намален тонус, чувство на безпокойство и умора, намалена сексуална функция, повишени телесни мазнини, отслабена имунна система......Как да си помогнем?

В лабораториите на американската фирма Newton Everett  разработиха цялостен системен подход за Подмладяване. Той е много популярен измежду холивудските звезди, които са в постоянна борба за красиво тяло и млада кожа.
Изследванията направени в университета във Вирджиния  установиха, че Изотропин повишава плътността и еластичността на кожата, като намалява бръчките. Като “страничен”ефект, но най-бързо забележим, учените са установили загубата на тегло и намаляването на телесните мазнини най-вече в абдоминалната област.
Продуктът дава добри резултати като процентно изражение 40 % подобрение в сексуалните функции както при мъжете, така и при жените.
Последните изследвания сочат, че Изотропин подобрява паметта, помага за справяне с ефекта от алкохола и остаряването.
Терапията с Изоптропин най-общо води до подобряване на здравословното състояние, жизненост и засилва обмяната на веществата.
Изотропин дава повече енергия. Подобрява иммунните функции на организма. Уникалната ефервесцентна форма на доставяне на активните съставка гарантира бързо абсорбиране на най-мощните съставки за подмладяване и запазването на активните съставки от агресивната среда на киселинните стомашни сокове. За онези, които не обичат приема на течности, Изотропин е наличен и под формата на капсули. 
Препоръчителният прием на продукта е за курс от 3 месеца един до два пъти годишно.

Освен Изотропин, друг интересен продукт в арсенала против стареене, който  вече се внася в България, е Радианс на английската фирма Хелт Ейд. Продуктът съдържа в чист вид 100% морски колаген, който е допълнително обработен-хидролизиран с цел по-добро усвояване. 
Колагенът е основният структурен протеин на съединителната тъкан и е важна част от косата, кожата и ноктите. С възрастта способността на тялото да възстановява съединителната тъкан и да поддържа хидратацията, намалява. Веднъж достигнали 25 годишна възраст, количеството колаген намалява с 1.5% с всяка следваща година. Това означава, че на 40 год. ние вече сме загубили една трета от първоначалното количество. Резултатаът е, че кожата губи еластичността си и започва оформянето на бръчките. Въпреки че съществуват различни локални форми- кремове и лосиони с колаген, най-ефективният начен да  се замести загубеният колаген е или чрез скъпи и неудобни инжекции или вътрешно под формата на таблетки. Радианс таблетки доставя на организма незаменимия колаген, който подпомага здравината и структурата на косата, здравината на ноктите и подобряват еластичността и структурата на кожата.
Хиалуроновата киселина на Хелт Ейд е също друго много достъпно средство за подобряване хидратацията на кожата и заличаването на бръчките. Хиалуроновата киселина е широко известна като средство за локално попълване на бръчки. С възрастта синтеза и в кожата намалява и тя се пренасочва от епидермиса към дермата, което прави кожата да изглежда по-суха, тънка и да се сбръчква. Приета под формата на таблетки, Хиалуроновата киселина се приема по 1 до 2 
таблетки дневно след хранене. Продуктът Хиалуроновата киселина на Хелт Ейд е с най-достъпна цена на българския пазар и с най-висока концентрация на активното вещество в таблетката. Курсът на месечната терапия е около 20 лв.

Така че вече имаме избор-решението е наше дали да направим най-важната инвестиция – в себе си, в собственото си здраве и красота. С напредването на технологиите и медицината, тези продукти са вече достъпни за всички.

В 21 век вече сме способни да удължим младостта.
Търсете продуктите в аптеките!
Без рецепта!
За повече информация – Вита Фокус ООД,
тел. 9816928, 0899 45 55 55
www.vitafocus.net

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
КИРИЛ ( преди 11 години )
И аз имах подобни симптоми-повръщане и гадене.Според мен този изотропин трябва да се забрани.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 11 години )
Приемах в продължение на около седмица изотропин капсули, ефекта който очаквах се прояви-да се наспивам добре и да съм работоспособна през деня в жегите-но не дотам, че да подскоча от радост.На третия или четвъртия ден започнах да усещам леко виене на свят.Аз не съм много добре с вестибуларния апарат и се замислих какво да правя, но продължих с приема.Капсулите ги вземах вечер преди да заспя.На шестия или седмия ден се събудих рано сутринта и усетих че ужасно ми се вие свят.Нито можех да гледам нито да стоя със затворени очи, чувствах се отровена и че умирам, завлачих се някак до банята и пуснах студена вода върху себе си, опитвах се да викам но намах сили.Дъщеря ми ме намери след не знам колко време, откараха ме в бърза помощ, показаха изотропина на лекарката, но тя каза, че не вижда нищо нередно в състава и че може би е хранително отравяне.Никой нищо не установи, но аз съм убедена, че е от него, защото ефектът се прояви постепенно и с натрупване.Не го анатемосвам, нито го препоръчвам, просто ви моля ако сте решили да го приемате да сте нащрек за странични ефекти и навреме да спрете.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
sashka ( преди 11 години )
pia Isotropina veche okolo mesec i sam dovolna.imam vse pak edin vapros-zashto nikade ne se spomenava za protivopokazania?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Katya ( преди 11 години )
Zdravejte! Zaintriguvah se ot Izotropin i Az! No t.k. sym pod 35 godini zadadoh vyprosa si kym VITAFOCUS dali e podhodqsht i za hora na tazi vuyzrast kato moqta!!! Prilagam i otgovora: "Здравейте,Продуктът може съвсем спокойно да се приема и от по-млади хора- просто тогава не говорим за ант-ейдж ефект, а по- скоро за по- добър тонус, енергия, по- добро снабдяване с основни разклоненоверижни и незаменими аминокиселини. Това води до подобряване на имунитета, трофиката на кожата, косата и мускулатурата.При хората над 35г продуктът е много подходящ, тъй като тогава започва силният спад в хормона на растежа, а комплексът от аминокиселини - го стимулира, т.е. забавя процесите на стареене.Най-важното е, че Изотропин не съдържа хормони- а продукти, които стимулират организма да произвежда собствения си хормон.Не знам до колко бях ясна- това е съвсем на кратко обяснение. Ако имате някакво конкретно запитване-не се колебайте да ме питате.Благодаря за проявение интерес!Поздрави:д-р Бисера Праматарова"0899 455 5550888 31178802б981 6928
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Светлана Христова ( преди 11 години )
Момичета много ме заинтересувахте с тези отзиви,още днес го купувам да видя какъв е този ефект....и ще пиша резултати скоро. :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Gery ( преди 11 години )
Вече и аз се добрах до заветния Изотропин.Много съм изненадана от приятния вкус. Искам да Ви кажа, че момичетата от VITAFOCUS са много готини и им благодаря! Ще пиша за резултат....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Христина ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Svetla ( преди 11 години )
Мисля, че няма пречка да се съчетава с други лекарства, поне така ми пише на листовката. Ама ти можеш да им се обадиш на тези представителите. Имат една много добра лекарка консултант. Аз го пия от скоро, но определено се чуствам много добре.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Yersinia ( преди 11 години )
От това, което прочетох на сайта на Вита Фокус и от разговорите с колеги, стигнах до извода, че това е комбинация от алфа амино киселини, витамини и микро елементи.Като микробиолог съм малко далече от биохимията, но смятам да опитам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Мриела ( преди 11 години )
В момента пия PRIMROSE OIL заради проблеми с кожата на лицето. Мога ли по саштото време да пия и ISOTROPIN?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар