Козметика и грим

Диамантената тайна на красивата кожа

Козметика с диамантен прах подмладява и депигментира кожата

26.11.2012г. / 18 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: Natura Bisse

Снимка: Natura Bisse

Има ли жена, която да не мечтае за вечна красота, за млада и стегната кожа, блестящ тен, без петна, акне или лунички? С напредъка на годините, следите на времето по кожата ни се отбелязват все по-ярко, пигментацията се засилва и се появяват т.нар. старчески петна. Продължителното излагане под слънчевите лъчи през лятото също се отразява на здравето и вида на кожата ни, като я изсушава и тя губи блясъка си.

Почти невъзможно е да премахнем грозните петна върху кожата без помощта на козметика, но най-важното е тя да е щадяща и съставена от натурални продукти.

Най-новите продукти от диамантената серия козметика на Natura Bisse, която подмладява, изсветлява и депигментира кожата, са в услуга именно на тези дами, които искат да върнат блясъка на лицето и тялото без агресивни методи.

Новата линия на козметичната марка предлага своето решение – стрит диамантен прах, който изравнява тена на кожата по естествен начин.

Diamond White Serum е иновативна, силно концентрирана формула, която осигурява изключителен блясък на кожата, намалява и ефективно изсветлява петна по кожата, както и предотвратява появата им.

Продуктът влияе положително на всякакъв тип кожа, независимо от възрастта и наличието на хормонални пигментации.

Използва се върху кожата на лицето, шията и ръцете, след почистване, преди нанасяне на крема. Уникалното в продукта е фактът, че ежедневната му употреба показва почти мигновен резултат до две седмици.

Серумът може да се използва постоянно, защото действа и като превантивна мярка – контролира процеса на пигментация на кожата.

Диамантената колекция бе представена на луксозен коктейл в Гранд хотел Поморие, в присъствието на представителя на марката Таими Гонзалес, глобален мениджър обучения. Тя пренесе гостите в тайните на испанската марка, а всички гости на събитието изпитаха удоволствието от докосването на всички пет сетива. Изживяванията от ритуалите на Natura Bisse доказаха, че марката е лидер в борбата срещу стареенето на кожата.  (Вижте галерия от събитието.)

Уникалната презентация бе съпроводена от гурме изкушенията на шеф Сидония Радева, която подготви невероятни ястия. Самата Сидония сподели пред Az-jenata.bg, че се е вдъхновила за кулинарните специалитети от натуралните съставки и ароматите на продуктите на марката.

„Идеите за ястията се родиха изведнъж, на пръв поглед, след като помирисах техните продукти и веднага на момента направих асоциация с определени храни. Все пак готвенето е наслада, и както в случая с Натура Бисе, при тях се акцентира върху петте сетива, а аз исках да акцентирам и върху шестото чувство, интуицията. Защото човек се храни не само с погледа си, но и с ароматите.“

Уникалните хапки направиха препратка към специалната колекция The Cure – съдържаща магнолия и специално създадена за борба с отрицателните последици от съвременния начин на живот. Нежен портокалов крънч пък придаде вкус на подмладяващата стягаща терапия с витамин C, която придава на кожата меко и бляскаво усещане.

Актрисата Ваня Цветкова бе сред специалните гости на събитието.

„Голямо удоволствие беше за мен. Опитах диамантения крем и съм изумена от невероятната мекост, която придава на кожата.

Пожелавам на всяка една жена да може да си го позволи, защото наистина е прекрасен. Много съм впечатлена от представянето на колекцията и за мен това е много високо ниво, аз лично не съм виждала досега в България такова представяне.“ – сподели тя.

Изисканият коктейл, част от диамантените партита, превърнали се в традиция за марката, забавлява гостите по изключителен начин. Всяка от дамите на събитието имаше уникалната възможност да се разкраси за вечерта с диамантено бижу.

Други звездни почитатели на диамантената терапия са Бийонсе, Кийра Найтли, Майли Сайръс, Сара Джесика Паркър.

Латинодивата Дженифър Лопес обожава друг елемент от колекцията на марката, а именно терапията в кислороден балон. Процедурата освежава и подмладява лицето и тялото, което се случва с престой в огромен балон с 99.995% чист кислород. Вътре в балона газът е чист и освободен от всякакви видове бактерии.

Изключителен представител на козметичната марка у нас е Esthetic Privilege България, в лицето на г-жа Грети Гарсия, изпълнителен директор.

Коментирай