Козметика и грим

Митично олио прави косата блестяща и неустоима

Митично олио – красиво приключение за сетивата

19.12.2012г. / 16 15ч.
Аз жената
Снимка: Loreal

Снимка: Loreal

Косата е символът на женствеността ни и изисква редовни грижи. Правилната поддръжка, особено през зимния сезон гарантира здравето на косата ни, а оттам и нейната красота.

Натуралните масла са били използвани в ритуалите за красота на косата и кожата от незапомнени времена и техните тайни са били предавани от жена на жена, от поколение на поколение.

От особено значение за жените било да притежават здрава, красива, добре подхранена и блестяща коса. До днес това не се е променило много, постоянното търсене и подобряване на формулата прави косите зашеметяващи.

За по-малко от година Mythic oil, вдъхновен от митичните ориенталски ритуали за красота, се превърна в предпочитан продукт от фризьорите и техните клиенти.
Многофункционалното масло Mythic oil сега идва в гама от продукти за почистване, поддържане и третиране на косата, които ще задоволят изискванията дори на най-взискателната жена.

Оригиналното Митично олио сега ви представя три ценни разработки, според потребностите и желанията на всяка жена.

За всички типове коса – от фина, през боядисана, до непокорна – сега има приспособена формула, вдъхновена от легендарния Ориент. Древната рецепта сега е осъвременена, благодарение на специалния подбор от най-чистите и хубави масла.

Митично млечно олио
За фина коса
Поддържащ спрей, вдъхновен от ритуалите за красота в Древен Египет. Тайната: Пчелно млечице – ценна субстанция, която съдържа антиоксиданти и витамин B-комплекс, и масло от семена на маракуя – наситено с витамин C, хидратира и придава мекота на косата.

Митично олио за запазване цвета на боядисаната коса
За боядисвана и третирана коса
Формула, вдъхновена от древните ритуали.
Тайната: Масло от ленено семе – източник на светлина и блясък, извлечена от древно средиземноморско цвете. Масло от червена боровинка – мощен антиоксидант, известен откакто свят светува със свойството си да подхранва. И последно, но не на последно място, защитен UV филтър.

Богато митично олио
За непокорна коса
Богата и луксозна текстура, вдъхновена от тайните на Ориента за контрол над къдравата и непокорна коса.
Тайната: Арганово масло – високо ценено заради подхранващата си способност и власт над непокорната коса. Извлечено е от аргановото дърво, познато още като „дърво на живота“ в Мароко. Масло от оризови трици – хидратираща, защитна и изключително нежна грижа за косата.

Удължете преживяването с пълната програма за грижа
От култов продукт – ценен и желан, през 2012 година Mythic Oil се превърна в марка за цялостна грижа за косата. Можете да се отдадете на това ново изживяване за сетивата както в професионалните салони, така и да продължите ефекта от тях и в домашни условия.

Откритието
Тайната на митичното олио
Шампоан, грижа с изплакване, маска, предпазващ концентрат, подхранващ концентрат, почистващ скалпа концентрат, обединени заедно в името на красотата. Истински стойностна и нова придобивка за фризьорите, чувствен лукс и цял един нов ритуал в грижата за косата.
Цитрусово масло: почиства и подхранва. Активира циркулацията на скалпа.
Кипарисово масло: почиства и освежава. Има енергизиращи свойства.
Арганово масло: възстановява и хидратира. Мекота и блясък.
Масло от зелен чай: почиства и освежава. Има енергизиращи свойства.
Ленено масло: за интензивен блясък и дълготраен цвят.
Масло от памуково семе: подхранва и възстановява. За коса лека и мека на докосване.
Масло от оризови трици: омекотява и изглажда косъма. За дълбоко подхранване на фибрите на косъма.

Нова пълна гама продукти за грижа за косата

Подхранващ шампоан: Разработен на базата на две легендарни масла: арганово масло и масло от памуково семе. Гарантира интензивно подхранване, укротяване и блясък на всеки тип коса. Маслената текстура осигурява деликатно преживяване, а резултатът е интензивно подхранване и почистване.

Подхранваща грижа с изплакване: Нанася се след шампоан, подходяща е за фина и тънка коса. Леката текстура осигурява невероятно изживяване, съчетано с дълбоко подхранване. Косата е мигновено възстановена и бляскава.

Подхранваща маска: Идеална е за нормална до гъста коса. Богатата кремообразна текстура оставя косата дълбоко подхранена и блестяща. Нанесете върху косата и оставете да подейства 3 до 5 минути, след това изплакнете.

Почистващ скалпа концентрат: почиства и хидратира в дълбочина, оставяйки скалпа успокоен и освежен. Обогатен с три етерични масла-циртусово, масло от кипарис и масло от зелен чай, нанася се еднократно на влажна коса преди подхранващия шампоан.

Подхранващ концентрат: Съдържа масло от оризови трици, познат с регенериращите си свойства, допринася за дълбокото подхранване на косата. Няколко помпички, добавени в грижата или маската, подхранват изтощените и изгубили еластичност коси.

Предпазващ концентрат: Обогатен с ленено масло, познато с подхранващите си способности, предлага интензивна грижа и дълготрайна защита. Няколко помпички, добавени в грижата или маската, предпазват цвета на боядисаната коса и й придават блясък.

Коментирай