Козметика и грим

Няколко трика за секси устни

06.09.2010г. / 16 11ч.
Аз жената
Няколко трика за секси устни

Плътни, секси устни са мечтата на всяка жена, както и еротична фантазия за мъжете. Красивите и гладки устни привличат мъжките погледи и успяват да задържат вниманието на силния пол. Но как да ги запазим здрави, дори и в студените есенни дни?

Класически номер: намажете устните с мед. Докато сте вкъщи и гледате някое предаване по телевизията, нищо не ви пречи да нанесете тънък слой мед на устните си. Останете така 10 минути, след което може да го избършете или просто го оближете. За гарантиран ефект, използвайте домашен пчелен мед. Само след няколко такива процедури ще забележите колко гладки и естествено подпухнали ще са устните ви.

За обем на устните

Не случайно най-желаните устни са тези на Анджелина Джоли. Всички мечтаем за плътни и сочни устни като нейните. Толкова е секси! Но не всяка дама разполага с обемни устни. За да ги увеличите оптично, по-добре използвайте ярко червило или гланц. Цветове в розовата гама или червената са идеални за целта. За завършек задължително си сложете блясък на устните. Така визуално ще изглеждат по-пълни.

При асиметрични устни

Ако устните ви не са с еднаква големина - горната устна е по-тънка от долната или обратното, очертайте контура на по-тънката със светъл молив, нанесете избраното червило и след това гланц (изцяло върху по-тънката и само в средата на по-обемната устна).

* * *

Моделиране на устните с хиалуронова киселина
Тенденции в грима за Есен 2010
Тайните на маникюра

Коментирай