Козметика и грим

Колко често да се подстригваме?

26.03.2009г. / 10 03ч.
Аз жената
Колко често да се подстригваме?

Косата ни, особено пролет и есен се изтощава, а от друга страна – искаме да сме свежи и красиви винаги. Един от начините е да се подстрижем и да се подстригваме редовно. Но колко често? Все пак едно посещение на фризьор варира между 10 и 30 лева, при по-елитните коафьори и до 100!

Специалистите съветват дори да сте с дълга коса да подрязвате връхчетата й поне на около 30-40 дена един път. Това е важно и за да предотвратите цъфтеж и нежелано оплитане на косите.

При по-късите прически подстригването може да е дори на 25-30 дена. Но всичко зависи и от темпото, с което косата ви расте, което е строго индивидуално за всеки.

* * *

Лесни начини да изглеждаме по-свежо

Коментирай
15 rate up comment 1 rate down comment
zeezzy ( преди 11 години )
ася,вярно е това за подстригването :)) мойта коса е къса и я подстригвам точно след месец например подстригах се на 4 септември другия месец ще се подстрижа на 4 октомври и така точно след месец се подстригвам аз и расте бързичко :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Галена ( преди 11 години )
Ася1.косата расте по-бързо от хининова вода..Някакви маски2.Да,вярно е..От личен опит го казвам..Подстригвам се на 2 месеца един път и косата ми расте доста бърз
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
asq ( преди 11 години )
kak da mi raste kosata po barzo i vqrno li e 4e kolkoto po 4esto se potstrigva raste po barzo
отговор Сигнализирай за неуместен коментар