Тя, звездата

Цвети Радойчева: Външната красота е отражение на вътрешната

Чаровната певица разказва за мисията ѝ да е майка и успешна певица

06.12.2016г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Цвети Радойчева. Снимка: Ивелина Миланова

Цвети Радойчева. Снимка: Ивелина Миланова

Излъчването ѝ е пленяващо, също толкова колкото ѝ гласът ѝ. Днес в рубриката ни „Тя, звездата“ ви представяме поп певицата Цвети Радойчева. В продължение на осем години пее в хор „Добри Христов“, а през 2008 година печели 1-во място в месечната класация на „Хит минус едно“. Възпитаничка е на Националната музикална академия „Панчо Владигеров“. Освен на музиката, Цвети сега е посветена и на малката си дъщеричка. Ето какво сподели тя специално за читателите на Az-jenata.bg.

В какво настроение ви откриваме?

В момента настроението ми е прекрасно! Усещам предпразнично вълнение и всичко около мен е любов, тъй като виждам усмивката на лицето на моята 3 месечна принцеса Ванеса!

Разкажете ни малко повече за това как избрахте да се занимавате с музика.

Музиката ме вълнува от съвсем малка! Още от 3-годишна възраст пея... Общо взето преди да проговоря! От дете съм печелила редица конкурси и съм се изявявала на много сцени, по-късно започнах да се занимавам професионално с музика, тъй като реших, че именно това е моето призвание и изпитвам истинско удоволствие, когато съм на сцената. Артистичния си и певчески талант съм наследила от моята майка, която винаги ме е подкрепяла в следването на мечтите ми!

Последната ви песен се казва „This is Love“... Какво е любовта за вас?

Да, последната ми песен се казва „This is Love“ неслучайно, тъй като любовта е онази сила, която винаги ме е вдъхновявала! За мен любовта е усещане, което те кара да мечтаеш, да твориш, да бъдеш пълноценен и изпълнен с позитивизъм! Тя ни мотивира и ни кара да правим чудеса!

Как ви промени появата на Ванеса?

Ванеса е моето малко „Аз“! С всеки изминал ден, откакто тя се появи на този свят, ме променя! Вече усещам себе си истински пълноценна жена! Всеки ден ставам с усмивка и усещам щастие, мир и спокойствие! Зная, че имам едно малко същество, което ме гледа с най-милите очи, в които виждам безусловната любов! Чувството е несравнимо!

Какви житейски уроци бихте искали да ѝ предадете?

Искам да я науча на любов, честност и справедливост. Да отстоява себе си, желанията си, мечтите си, да се пази от предатели и да отваря сърцето си само за истинските и добри хора! А аз ще съм до нея и ще ѝ помагам да върви с гордо вдигната глава по пътя към мечтите си!

Бихте ли споделили своите малки тайни за красота, как поддържате фигурата си?

Разбира се, че бих споделила! Външната красота е отражение на вътрешната. Всичко се чете в очите, излъчването, усмивката, независимо с какви дрехи си и колко грим имаш! Аз се старая да бъда позитивна и да изпитвам щастие от живота, което се отразява и на външността ми! Храня се с чиста храна, плодове, зеленчуци, ядки, чисто месо, така се чувствам добре, а всичко е въпрос и на ген, тъй като бързо успях да върна добрата си форма след раждането на Ванеса!

Успявате ли да съчетавате кариерата и мисията да сте майка?

Няма да крия, че да съчетаваш професия и майчинство хич не е лесна задача, но аз успявам благодарение на моята страхотна майка, която ми помага изцяло в грижите за бебето. По този начин имам време за срещи и участия!

Върху какво работите в момента?

В момента имам доста ангажименти, около празниците ще имам клубни изяви и доста фирмени партита, а от началото на новата година започвам работа по нова авторска песен!

Какво ви вдъхновява, когато създавате нов музикален проект?

Аз съм много емоционална личност, което е нормално за артистичната ми натура! Намирам вдъхновение в щастието, че имам близки, които обичам и ме обичат и в любовта, която е неизменна част от живота ми. Старая се да я откривам във всичко и това ме вдъхновява!

Как минава един ваш ден?

В последно време дните ми минават в грижи за моето малко момиченце! Ставаме рано и започваме да се радваме на света около нас!

Музиката е...

Музиката е... чувство! Тя е онзи елемент от пъзела, наречен щастие, без който не може!

Каква музика обича да слуша Цвети Радойчева?

RnB, soul, джаз. Това са любимите ми стилове!

Освен музиката, модата е друга ваша страст. Къде се чувствате най-добре пред фотообектива като модел или в света на музиката?

Да, модата също е моя голяма страст от дете. Обичам камерата и тя мен, но музиката е незаменима!

За какво мечтаете?

Мечтая за повече истински хора около мен, хора, които отговарят на моя вътрешен свят. Хора, без злоба и задни мисли!

Как обичате да разпускате?

Обичам да разпускам в приятна компания от позитивни и креативни хора, с приятна музика и с по чаша хубаво вино!

Как ще посрещнете предстоящите празници и какво си пожелавате за новата 2017-та?

Предстоящите празници ще посрещна с най-близките си и любими хора в топла домашна атмосфера! А в навечерието на Нова година ще пея в столично заведение, където ще посрещна новата 2017 година с много настроение, хубава музика и с готините хора, които ще са дошли да се забавляват заедно с мен! За 2017 година си пожелавам на първо място здраве за мен и любимите ми хора, щастие, късмет и сбъдване на нови мечти!

Вашето пожелание към читателите на Az-jenata.bg...

Пожелавам топло посрещане на предстоящите празници! Светлина и топлина в душите, чисти мисли и здраве за всеки! Обичайте се и си го показвайте ежедневно!

Снимки: Ивелина Миланова

Коментирай