Нежна като цвете

Маникюр с коледно настроение

С цветовете на Коледа

12.12.2015г. / 08 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: polishfordays.blogspot

Снимка: polishfordays.blogspot

Сред много неща в стайлинга, на които ще обърнем внимание около коледните и новогодишни празници е маникюрът. Искаме той да подчертава нашата индивидуалност, да има цветовете на Коледа, зимни мотиви и много блясък. Следващите предложения за празничен маникюр са точно такива.

За първата идея ще ви трябват щампи за маникюр с тематични зимни и коледни мотиви, бял и черен лак. Нанесете базата и основния цвят лак. Изчакайте да изсъхнат добре и след това с помощта на червения лак и щампите поставете акцентите. Отново изчакайте няколко минути и поставете топ лак.

Подаръците са ни любими, а декорирани закачливо върху ноктите, няма как да не ни напомнят за предстоящите празници. За тази идея ще ви бъдат необходими плътен златен лак и боички за рисуване върху нокти в няколко различни цвята.

Нанесете два слоя от златния лак или лакирайте всеки нокът с различен цвят, след което изчакайте да изсъхне добре. След това остава и да нарисувате подаръците. Тъй като с боичките за рисуване има и тънка четчица, няма да се затрудните при декорацията. Най-напред нарисувайте кръст, а след това добавете и две по-малки чертички. Завършете маникюра с топ лак.

Свързани статии

Червено, бяло, златно и зелено са цветовете на Коледа. Следващата идея за маникюр няма да ви затрудни никак, но това не означава, че няма да блестите с нея. След като поставите два слоя от белия/бежовия лак изчакайте да изсъхне добре.

След това в основата или края на нокътната плочка нанесете брокатите. Накрая фиксирайте с топ лак.

Снимки: pinterest

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Извинете, но снимките не са много добри - особено с това грабителско положение на ръката. А и маникюрът не е перфектен. Постарайте се повече, ако ще правите реклама.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар