Нежна като цвете

Маникюр с геометрични линии

Красива и оригинална идея

13.09.2016г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: ispydiy.com

Снимка: ispydiy.com

Райето и геометричните фигури ще бъдат хит в есенно-зимната мода за 2016-2017 година. Това настроение на линии от дрехите и аксесоарите ще се прехвърли и към маникюра. Черно-бели или изпълнени с цвят, ноктите ни ще бъдат наистина забележителни.

Споделяме една интересна и не толкова трудна идея, която ще ви покаже как да вмъкнете геометрията в маникюра. Ще ви бъдат необходими един или два цвята лак, в тази идея е използван черен лак с мат, но вашите може да са с повече блясък.

За да направите перфектните линии, ще се нуждаете и от изолирбанд и ножица. От изолирбанд изрежете малко парче и го залепете върху единия нокът. След това с помощта на химикалка начертайте линиите, изрежете ги и отново ги поставете върху нокътя.

Свързани статии

За всички нокти ще са ви необходими поне 10 такива лентички. Нанесете два слоя от лака и оставете да изсъхне добре. След това премахнете лентите внимателно и фиксирайте с топ лак. За да бъде маникюрът ви още по-интересен, може да декорирате ноктите си с няколко различни цвята.

Снимки: ispydiy.com

Коментирай