Книги

„Възпитай ме добре“ – Монсе Доменеч

Най-доброто, което можем да предложим на децата, е обичта, гласи посланието на авторката Монсе Доменеч

27.09.2018г. / 07 46ч.
Аз жената
Корица: издателство „Слънце“

Корица: издателство „Слънце“

Тази книга съдържа отговорите на важни въпроси, свързани с възпитанието и отглеждането на децата от ранна възраст до израстването им като личности. Тя ще помогне на родителите да се справят с всекидневните предизвикателства – дисциплина, учене, хигиена, липсата на уважение и толерантност, честност, приятелство, съчувствие. Както и да бъдат подготвени при по-особени ситуации, които налагат консултация със специалист.

Най-доброто, което можем да предложим на децата, е обичта, това е посланието на авторката. Не е нужно да ги превръщаме в перфектни създания. Те винаги ще вършат лудории, ще се измъкват от домашните задължения, ще стоят на компютъра. Важното е да са толерантни с другите и духовно щедри към хората, с които живеят.

Нека използваме възможността да станем по-добри покрай възпитанието на нашите деца!

За авторката

Монсе Доменеч е психолог, педагог и преподавател в Барселона. Завършила е детска психология и педагогика. Специализирала е в областта на психопедагогиката за деца, юноши и младежи. Автор е на повече от десет книги за възпитанието на децата, обстановката в семейството, сексуалната култура на подрастващите и други.

На книжния пазар от 27 септември 2018 г.
Превод от испански: Елиана Митова
Обем: 256 стр.
ISBN: 978-954-742-254-4
Издателство: „Слънце“
Корична цена: 13 лв.

Коментирай