Reality/TV

„Подли камериерки“ се завръща с 4-ти сезон

Класовата борба никога не е била толкова забавна

12.06.2016г. / 09 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Devious Maids © ABC Studios

Снимка: Devious Maids © ABC Studios

Действието в 10-те епизода от новия сезон на сериала „Подли камериерки“ ни пренася в именията на най-богатите и могъщи фамилии в Бевърли Хилс, където изобилстват убийствата и умишлените безпричинни злодеяния.

Класовата борба никога не е била толкова забавна и безскрупулна, както в малкия анклав, където служителите са толкова находчиви и прями, колкото хитри и подмолни са техните работодатели. В центъра на действието е малка група камериерки, които са свързани от работата си, житейските си битки и мелодраматичната вселена, която обгръща работодателите им.

Ева Лонгория е гост-звездата в премиерния епизод на четвърти сезон на „Подли камериерки“. Изпълнителни продуценти са Марк Чери и Ева Лонгория. В главните роли са група приятелки – Марисол (Ана Ортиз), Роузи (Дания Рамирез), Кармен (Розалин Санчес) и Зойла (Джуди Рейес). В новия сезон, Марисол оказва подкрепа на Евелин, когато тя се намира на прага на голяма житейска промяна.

Междувременно, позитивната нагласа на Роузи оставя много какво да се желае от нейната нова шефка Женевиев, която свиква с домакинство, в което липсва откровеният и язвителен хумор на Зойла. Кармен продължава да развива певческата си кариера докато братовчедката й Даниела пристига в града и разтърсва всичко наоколо с появата си.

Марисол също е в нова връзка, която в крайна сметка се оказва сложен любовен триъгълник с повторната поява на старата ѝ тръпка Джеси. В сериала участват още Том Ървин, Грант Шоу и Нейтън Оуенс, партньорът на Ева Лонгория в „Отчаяни съпруги“ Джеймс Дентън, Карлос Понсе, Райън Мак Партлин, Стефани Фараси и Елизабет Родригес. Катрин Ла Наса също се появява в новия сезон на „Подли камериерки“ заедно със съпруга си от реалния живот Грант Шоу.

Не пропускайте от 20 юни, от понеделник 22:00 часа по FOX life.

Снимка: Devious Maids © ABC Studios

Коментирай