Reality/TV

Личните дневници на кралица Виктория – в премиерния сериал „Виктория“

Английската биографична драма стартира в ефир на 1 януари от 19,50 часа по Bulgaria ON AIR

20.12.2017г. / 12 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Английският хитов сериал „Виктория“ ще запознае зрителите на Bulgaria ON AIR с личния живот на един от най-видните британски монарси – кралица Виктория. Премиерната продукция, създадена по романа на известната писателка Дейзи Гудуин, ще разкаже за младините на Виктория – от встъпването в длъжност като кралица на Англия до семейния живот с принц Албърт. Първият сезон стартира на 1 януари и ще се излъчва всеки делник в 19,50 часа.

Драмата „Виктория“ пресъздава реалния живот на кралица Виктория, като се базира на истории от нейните съкровени дневници. Те разкриват личностната ѝ трансформация от импулсивна осемнадесетгодишна жена, заела трона на световна империя, до ранните ѝ години на съпруга и майка.

Биографичната лента разказва за страстни дела, борба за власт и неподправена любов, в центъра на които стои новата кралица – силна, комплексна и целеустремена жена, бореща се да остави траен отпечатък в световната история. В главната роля влиза многократно номинираната британска актриса Джена Колман, известна още с ролите си в сериалите „Доктор Кой“ и „Танц на ръба“.

Тръгнете по царствените стъпки на кралица Виктория с новия биографичен сериал „Виктория“ от 1 януари, всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.

Режисьори: Сандра Голдбачър, Том Вон, Оливър Блакбърн;
В ролите: Джена Колман, Руфъс Сюъл, Том Хюз, Даниела Холтз

Коментирай